Jaktet tomt i Synnfjell

Silje Hvarnes og Gaute Grøtta Grav var på tomtbefaring sammen.

PÅ TOMTJAKT: Silje Hvarnes og Gaute Grøtta Grav var på tomtjakt for Silje fredag.
PÅ TOMTJAKT: Silje Hvarnes og Gaute Grøtta Grav var på tomtjakt for Silje fredag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Farmen"-paret Silje Hvarnes (27) og Gaute Grøtta Grav (28) var fredag på tomtjakt i Synnfjell i Oppland, skriver VG.

I skråningen rett ovenfor Spåting Høyfjelleshotell ligger det nemlig 19 nye hyttetomter ute for salg, og en av disse skal ha interessert årets "Farmen"-vinner.

- Jeg kan bekrefte at jeg har vært på befaring på Spåtind, og er i dialog med Ole-Ivar Bjørkamo ved Krogsveen Karl Johan, sier Hvarnes til VG.

Flere hundretusen mennesker så Silje vinne TV 2s realitykonkurranse for drøye to uker siden, og blant premiene hun da fikk var en hytte til en verdi av 800.000 kroner.

Men tomt, det må hun skaffe selv.

Likevel ser ikke det ut til å bli et stort problem for "Farmen"-vinneren.

- Folk har ringt henne ned for å selge hyttetomter. Hun har hatt halve Norge i ørene, sier Ole-Ivar Bjørkamo, daglig leder ved Krogsveens kontor på Karl Johan, til VG.

Det er han som har jobben med å "selge" tomtene i Synnfjell, som da kun kan leies over en lengre periode. En festekontrakt på tomtene koster fra 590.000 til 740.000 kroner.

Men mye tyder på at "Farmen"-vinneren kanskje ikke må betale full pris for å få hyttedrømmen oppfyllt.

- Jeg har formidlet kontakt mellom Silje og et hyttefelt som ønsket å gi bort en hyttetomt gratis, men jeg husker ikke akkurat hvilket hyttefelt det var, sier informasjonsmedarbeider Alex Iversen i TV 2 til VG.

LES OGSÅ: - Gjør narr av Gaute og Silje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer