Jaktet på «utkledd» snikfotograf

Paparazzi-rykte skapte dramatikk i luksusbryllupet.

FRYKTER BILDER: Bryllupsarrangørene til Petter og Gunhild frykter at bilder fra deres private vielse skal komme på avveie, etter at det gikk rykter om at en paparazzifotograf skal ha sneket seg inn på bryllupet.  Foto: SCANPIX
FRYKTER BILDER: Bryllupsarrangørene til Petter og Gunhild frykter at bilder fra deres private vielse skal komme på avveie, etter at det gikk rykter om at en paparazzifotograf skal ha sneket seg inn på bryllupet. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Lørdag giftet hotellkongen Petter Stordalen (47) og kjæresten Gunhild Melhus (31) seg i pomp og prakt foran over 240 gjester i Marrakesh, Marokko.

Og paret, som fikk superstjernen Bob Geldof til å vie dem, hadde ikke spart på noe i forbindelse med bryllupet, som skal ha hatt en prislapp på nærmere 20 millioner kroner.


Det enorme arrangementet, hvor blant andre Kurt Nilsen og Sissel Kyrkjebø opptrådde, skal ha vært svært velregissert, og brudeparet har selv gitt kontrollerte drypp til pressen under den tre dager lange feiringen.
 
Men selv om regien og sikkerheten rundt arrangementet skal ha vært svært stram, var det duket for dramatikk rett før vielsen lørdag kveld. 

Ifølge VG skal nemlig flere av Stordalens bryllupsgjester ha jaktet på en paparazzifotograf, som skal ha sneket seg inn på bryllupet. 

- Vi fikk vite at det var en eller flere fotografer inne på området hvor vielsen skulle skje, så vi forsøkte å spore opp dem, sier kommunikasjonsrådgiver Svein Tore Bergestuen i Geelmuyden. Kiese til avisen.
 
Den ubudne fotografen skal angivelig ha vært kledd i smoking og skal ikke ha båret synlig kamera med seg. Mannen skal mest sannsynlig ha kommet seg inn på arrangementet via den flere hundre meter lange røde løperen.

- Det gikk rykter om at en skulle ha sneket seg inn utkledd i smoking. Vi har ennå ikke hørt noe som kan bekrefte eller avkrefte historien. Jan Fredrik Karlsen fortalte om dette rett før vielsen skulle starte, og vi besluttet sammen at vi ikke ønsket å utsette vielsen. Så dette fremstår fortsatt for meg som et rykte, sier Stordalen til VG.

Snikfotografen skal være en kjent paparazzi som opererer som frilanser, og bryllupsarrangørene skal nå være bekymret for at det skal dukke opp bilder fra den private vielsen i pressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kan ikke forestille meg hva som venter oss