PÅ TOKT: Charlie Sheen og kameratene dro på jakt etter Loch Ness-monsteret i Skottland. Overraskende nok kom de tomhendt tilbake. Foto: Fame Flynet Norway
PÅ TOKT: Charlie Sheen og kameratene dro på jakt etter Loch Ness-monsteret i Skottland. Overraskende nok kom de tomhendt tilbake. Foto: Fame Flynet NorwayVis mer

Jaktet på Loch Ness-monsteret

Charlie Sheen satte seil bevæpnet med en flaske whiskey.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Charlie Sheen (47), kjent fra TV-serier som «Two and a Half men» og «Anger Management», er kjent for å være litt av en skjørtejeger. Flere kjendiskvinner har blitt jaktet på av TV-stjernen, men nå har Charlie endelig møtt en verdig motstander.

Ifølge nettstedet TMZ.com har Sheen tanket opp privatflyet sitt for å jakte på kvinnen ingen andre har klart å fange på over 80 år, sjøudyret Nessie, bedre kjent som Loch Ness-monsteret.

Charlie dro til Skottland med to kamerater forrige uke. De som bistår Charlie i den noe spesielle jakten er vennen Brian Pekk og den tidligere baseballstjernen Todd Zeilie.

Selv om jakten og ønsket om å finne Nessie muligens er reelt, virker det ikke som om det var det Charlie hadde i tankene da de sjøsatte den leide båten på innsjøen i Skottland. De tre kameratene hadde, ifølge nettsiden TMZ.com, bare med seg en flaske whiskey som hjelpemiddel.

Overraskende nok, kom de tre gutta tilbake til land uten å hverken ha sett eller fanget sjømonsteret. 

LES OGSÅ: Charlie Sheen sparket kvinnelig kollega