LETER ETTER NORSK ANKA: Produksjonsselskapet Rubicon skal lage en norsk versjon av "Svenska Hollywoodfruar". Foto: Scanpix
LETER ETTER NORSK ANKA: Produksjonsselskapet Rubicon skal lage en norsk versjon av "Svenska Hollywoodfruar". Foto: ScanpixVis mer

Jakter på norsk Anna Anka

- Det er ganske mange skandinaviske koner der borte, forteller Rubicon-produsenten.

SEHER.NO: Finnes det en norsk Anna Anka? Det er hva produksjonsselskapet Rubicon jakter på når de nå skal lage en norske versjon av "Svenska Hollywoodfruar".

- Vi har kommet relativt langt i prosessen, sier produsent i Rubicon, Lasse Hallberg, til VG.

"Svenska Hollywoodfruar" handler om tre svenske kvinner som lever et luksusliv med rike menn. Anna Anka, som er gift med musikeren Paul Anka, er på kort tid blitt nærmest som en skandinavisk kultfigur å regne, som følge av oppsiktsvekkende uttalelser om likestilling..

Serien har blitt en stor suksess på svensk TV3, og Metronome-eide Rubicon er nå altså - ifølge VG - igang med å planlegge en norsk versjon.

- Vi har nettopp gjort oss ferdige med den svenske serien, og vi planlegger å gjøre dette i andre land. Norge er ett av dem. Så får vi se hva vi lander, forteller Lasse Hallberg, som er klar på at det skal være mulig også å få tak i norske fruer.

- De finnes! Det er ganske mange skandinaviske koner der borte, sier han til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Patetisk med menn som skifter bleier