IKKE REDD: - Jeg vil være sterk for alle de gode menneskene som jobber for meg og ikke minst kundene mine, sier Jan Thomas. Foto: SCANPIX
IKKE REDD: - Jeg vil være sterk for alle de gode menneskene som jobber for meg og ikke minst kundene mine, sier Jan Thomas. Foto: SCANPIXVis mer

Jakter på Jan Thomas-forfølger

Kjendisstylisten frykter personlig vendetta.

SEHER.NO: Politiet og stylist Jan Thomas (41) frykter at han har en "stalker".

VG skriver at det i løpet av det siste halvåret har blitt utført seks innbrudd hos Jan Thomas' skjønnhetssalong i Oslo - uten at det er stjålet annet enn litt sminke.

Tidligere i år skal det ha blitt utført hærverk mot salongfasaden.

Natt til mandag opplevde Jan Thomas nok et innbrudd, men vedkommende kom kun av gårde med noen femkroninger.

VG skriver at de vet at politiet tar utgangspunkt i at Jan Thomas tar utgangspunkt i at det kan være en "stalker" som har gått til angrep.

- Det er veldig lite vi kan gjøre i slike situasjoner. Patruljen kjører dit når det skjer noe, og da søker vi etter spor.

Dette sier jourhavende etterforsker ved Majorstua politistasjon Håvard Bekk til avisa.

Selv sier Jan Thomas at han har fått nok.

- Jeg prøver å tenke ut hva dette er og begynner å tro det er en personlig vendetta mot meg. Kanskje er det sjalusi eller noen som er ute etter å ta meg.

Det første innbruddet startet i hans tidligere leilighet, men siden Jan Thomas akkurat hadde kjøpt seg et nytt bosted, møtte gjerningsmannen en tom leilighet.

- Nettopp fordi det startet i min gamle leilighet tror jeg det er personlig. Jeg er blitt paranoid nå, og vil ikke at folk skal vite hvor jeg bor. Hjemmet mitt er også massivt sikret.

LES OGSÅ: Blir forfulgt av norsk kvinne