«Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-Trines store sorg

- Vil holde minnet av henne i live.

MISTET VENNINNA: «Jakten på kjærligheten»-bonde Trine Turtum forteller nå åpent om sin store sorg. Foto: Fredrik Ulen/TV 2
MISTET VENNINNA: «Jakten på kjærligheten»-bonde Trine Turtum forteller nå åpent om sin store sorg. Foto: Fredrik Ulen/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld skal Norge nok en gang få følge single bønder i «Jakten på kjærligheten». Frierbrevene har fylt postkassene til årets fire bønder, som alle har meldt seg på i håp om å finne en bedre halvdel.

Det er derimot ikke alle bøndene som har meldt seg på programmet selv. Bonden Trine Turtum fra Vågå har lenge vært singel, men ønsket ikke å sende inn en søknad selv.

Heldigvis for henne har hun venner som har bestemt seg for å sjanghaie kjærlighetslivet hennes, og meldte henne på uten at hun visste det.

En særlig god venninne tok nemlig saken i egne hender, og meldte bonden på. Det var i forbindelse med forrige sesong, som Trutum takket nei til å være med på. Da muligheten bød seg igjen nå, hadde hun ikke noe annet valg enn å takke ja.

- Skikkelig trist

Venninna lå nemlig for døden.

- Hun hadde meldt meg på en gang før, men da synes jeg ikke det passet helt. Da en annen venninne meldte meg på nå, var jeg nødt til å si ja. Hun havnet nemlig i koma etter en hjerneblødning, sier hun til Se og Hør, og fortsetter:

- Da tenkte jeg jo at jeg måtte si ja, så jeg kunne overraske henne da hun våknet. At det hadde vært en artig ting å fortelle, siden det liksom var hun som startet alt det her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer