Jakten-Thor Gunnar vraket sin egen favoritt

Laila Irene Haugom har vært seerne, bookmakerne og Thor Gunnars favoritt. I kveld ble sjokket et faktum.

SENDT HJEM: Laila Irene Haugom ble i kveld sjokkvraket av Thor Gunnar Tangen. Foto: TV 2
SENDT HJEM: Laila Irene Haugom ble i kveld sjokkvraket av Thor Gunnar Tangen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det spisser seg til årets utgave av Jakten på kjærligheten. I kveld har seerne vært vitne til et gigantisk sjokk. Den store frierfavoritten til bonden Thor Gunnar Tangen, Laila Irene Haugom (43), ble sendt hjem ved første mulighet. Bonden fant rett og slett ikke lenger plass til dama han falt pladask for under speed-daten. 

– Jeg mistet helt kontrollen. Hjertet slo fort og pulsen løp løpsk. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, sa han til TV 2 etter han speed-datet Laila Irene for første gang. 

Forrige uke kunne vi også se at kjemien mellom dem var helt spesiell. Men etter den første gårdsuka fikk Thor Gunnar et helt nytt syn på sin egen favoritt. 

- Det var et sjokk å bli vraket, sier Laila Irene til Se og Hør.

- Thor Gunnar og jeg hadde en god kjemi hele tiden, følte jeg. Blant annet ga han meg bekreftelser hele tiden som da han banket på døra mi etter leggetid for å si god natt. Da jeg ble vraket var jeg litt i villrede. Men nå går det greit. Jeg angrer ikke på at jeg ble med i programmet, sier hun. 

- Nei, jeg har ikke funnet kjærligheten ennå. Samtidig er det ikke noe jeg stresser med, sier hun. 

Thor Gunnar forsvarer vrakingen. 

- Jeg forstår at seerne er sjokkert. Og jeg forstår reaksjonen til Laila. Men det er ikke slik at alt er sånn det ser ut. Jeg ble mye bedre kjent med henne i løpet av gårdsuka. Da fant jeg ut at vi ikke var rett for hverandre. Hun hadde nok mer følelser for meg enn det jeg hadde for henne, sier han. 

- Jeg mener også at jeg så utviklingen hos Laila, og at det derfor var best å sende henne hjem. Det så ikke ut til at hun trivdes med konkurransen fra de andre damene.

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer