«Jakten på kjærligheten»-bloopers:

«Jakten»-tabbene du ikke får se på TV

- Vi angret greit på opptak nummer seks.

Både årets bønder, programleder Katarina Flatland og kamerateamet opplever at ikke alt går som på skinner under innspillingen av TV 2-programmet. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Årets sesong av «Jakten på kjærligheten» har rullet over tv-skjermene i noen uker, og nå har bøndene besøk av frierne sine hjemme på gården.

Det skal én og én håpefull frier bli sendt hjem, helt til «Jakten»-bøndene står igjen med sin siste utvalgte frier.

For bøndene er det å fatte slike friervalg noe av det vanskeligste de gjør under TV 2-innspillingen. Imidlertid inntreffer det støtt og stadig tabber som letter stemningen:

Når årets yngste bonde, Beatrice Fjell (24), skal sende hjem sin første frier fra gården - noe som blir vist på TV mandag 23. oktober - forpurrer hunden Luke flere av opptakene.

LAGDE TRØBBEL: Hunden Luke sørget for å bli et komisk innslag da Beatrice Fjell skulle sende hjem sin første frier under gårdsuka. Foto: TV 2
LAGDE TRØBBEL: Hunden Luke sørget for å bli et komisk innslag da Beatrice Fjell skulle sende hjem sin første frier under gårdsuka. Foto: TV 2 Vis mer

- Trengte seks takninger

Stemningen er lettere trykket når programleder Katarina Flatland (28) ankommer småbruket i Lommedalen, men selskapssyke Luke gjør det vanskelig å holde maska foran kamera.

Se «bloopers»-videoen fra «Jakten på kjærligheten» øverst i saken!

Og det sørget for at mye mer enn ett forsøk måtte til for å få sekvensen til å sitte som det skulle, røper programlederen:

- Det var vel både redaktøren og jeg som syntes det ville være naturlig at hunden var med, siden den hadde vært med på så mange av de andre opptakene den dagen. Vi angret greit på det under takning nummer seks, forteller Flatland til Se og Hør.

SELSKAPSSYK: Hunden gjorde det vanskelig for Beatrice Fjell og Katarina Flatland å holde seg alvorlige under friervalget. Foto: TV 2
SELSKAPSSYK: Hunden gjorde det vanskelig for Beatrice Fjell og Katarina Flatland å holde seg alvorlige under friervalget. Foto: TV 2 Vis mer

Når vi slår på tråden til «Jakten»-bonden Beatrice, kan hun fortelle at Luke faktisk ikke er hennes hund.

- Jeg driver hundebarnehage, og han er her fast to ganger i uken. Så det var eierne som spurte om jeg kunne passe ham i to uker, slik at de kunne dra på sommerferie, sier hun.

Saken fortsetter under tabbevideoen fra «Luksusfellen»!

Hallgeir Kvadsheim klarer ikke å holde maska når kollega Cecilie Lynum setter fast strømpebuksene i piggtrådgjerdet under Luksusfellen-innspilling. Vis mer

- Det var litt flaut

Imidlertid er Beatrice godt kjent med lynnet til hunden, som er om lag tre år gammel.

Og når 24-åringen beskriver personligheten til Luke, er det ikke vanskelig å skjønne at han ble en utfordring for tv-produksjonen:

- Han har masse energi og er en gladklump! Med én gang det kommer noen andre hit, så blir han helt sånn «juhuu! Hvem er du?». Han blir kjempenysgjerrig og elsker mennesker. Han var overlykkelig under gårdsuka, da det var så mange folk ut og inn her hele tida, sier hun muntert.

- Men hvordan var det da hunden begynte å «ødelegge» innspillingen?

- Det var litt flaut at han ble så ivrig da vi skulle være så seriøse, jeg skulle jo sende hjem en frier! Men det gikk ikke an å være seriøs da, siden han kom og forstyrret. Så det ble litt morsomt også, selv om det ikke passet helt. Det er sånt som skjer når man har dyr, legger «Jakten»-bonden til.

Beatrice forsikrer om at eierne til Luke har sagt ja til at han blir filmet i forbindelse med «Jakten på kjærligheten», og at de synes det er stas at han dukker opp i TV 2-programmet.

- De synes det er kjempegøy! De sier at de har fått «kjendishund», og de er superhappy. De syntes det var kjempestas da han var på tv her på mandag, forteller hun.

- Deilig befriende

Når det inntreffer tabber og uforutsette ting på opptak, kan det jo stikke visse kjepper i hjulene for produksjonsplanen. Flatland understreker imidlertid at det er også kan være positivt at ikke alt går som det skal.

- Tidligere kunne jeg bli satt ut, men nå synes jeg det er deilig befriende at ikke alt går på skinner! sier hun, og fortsetter:

- Ofte er jeg til stede på innspilling av «Jakten» når det skal være seriøse valg for bøndene, og da tror jeg det er godt for både bønder, friere og meg at vi løsner litt på stemningen, sier hun til Se og Hør.

Og det hender naturlig nok at programlederen selv ødelegger et opptak -noe «Luksusfellen»-ekspert Cecilie Lynum og «Boligjakten»-programleder Karianne Amlie også er godt kjent med.

- Er det flaut når du forpurrer et opptak, for eksempel ved å snuble?

- Absolutt ikke! Noe av sjarmen og moroa med å lage TV er jo nettopp at alt ikke alltid blir som vi tror og planlegger. Så det at vi har litt tabber her og der er bare positivt, både for deltakere og crew, fastslår Katarina Flatland.

Det er ikke alltid alt går etter planen når TV3-programmet «Boligjakten» skal spilles inn. Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er en av årsakene til bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer