POPULÆR DAME: Sunniva Michelle Tonning sier til Seoghør.no at oppmerksomheten fra det motsatte kjønn ikke har latt vente på seg, etter at bonden Ruben Tunestveit Kengakaran (t.h) sendte henne hjem fra TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
POPULÆR DAME: Sunniva Michelle Tonning sier til Seoghør.no at oppmerksomheten fra det motsatte kjønn ikke har latt vente på seg, etter at bonden Ruben Tunestveit Kengakaran (t.h) sendte henne hjem fra TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2Vis mer

«Jakten»-Sunniva får hundrevis av «frierbrev»

- Det har vist seg å være umulig å svare alle, sier den vrakete «Jakten på kjærligheten»-frieren til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Mange ble overrasket da Ruben Tunestveit Kengakaran (29) sendte hjem frieren Sunniva Michelle Tonning (23) i «Jakten på kjærligheten» for knappe tre uker siden.

De to delte sesongens første «Jakten»-kyss, etter at Sunniva endelig hadde klart å åpne seg og fortelle saue- og storfebonden om morens brå død.

Til Seoghør.no forteller den søte Steinkjer-jenta at oppmerksomheten fra det motsatte kjønn har vært overveldende etter at «Jakten»-bonden sendte henne hjem.

- Det har vært veldig stor respons på Facebook. Og det er noen som har søkt opp telefonnummeret mitt, sendt melding og ringt. Folk har sendt bilde og lagt ved «frierbrev» - noen av dem har gård, andre ikke, hehe. Noen har vært litt vel frampå, men stort sett er folk veldig greie, sier Sunniva Michelle Tonning til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

VANSKELIGE VALG: Mens han hadde besøk av frierne på gården sin, måtte Ruben sende hjem både (f.v) Kristin, Kathinka og Sunniva. Frieren Christina (ytterst t.h) er hans siste gjenværende.  Foto: TV 2
VANSKELIGE VALG: Mens han hadde besøk av frierne på gården sin, måtte Ruben sende hjem både (f.v) Kristin, Kathinka og Sunniva. Frieren Christina (ytterst t.h) er hans siste gjenværende. Foto: TV 2 Vis mer

- Har du noe tall på hvor mange Facebook-meldinger du har fått?

- Oi… Jeg har ikke oversikten over det, egentlig. Jeg har tenkt at jeg skulle være grei og svare alle, men det har vist seg å være umulig. Jeg har i hvert fall fått over 200 venneforespørsler, så det er nok noen hundre meldinger også, legger den tidligere «Jakten»-frieren til.

23-åringen, som var blant sjarmøren Rubens tre siste friere, avkrefter imidlertid at det er blitt noe mer med noen av hennes egne «friere».

- Nei, jeg har ikke kontakt med noen av dem. Det er ikke noe romantikk i lufta foreløpig, hehe, sier Sunniva til Seoghør.no.

Se Ruben og Sunnivas første «Jakten»-kyss nedenfor:

Ville gitt Ruben en ny sjanse

Selv om det begynner å bli en stund siden Sunniva forlot Rubens gård på Tunes utenfor Bergen, har hun ikke latt den kjekke TV-bonden gå helt i glemmeboken.

- Hvis du hadde fått sjansen til å bli med Ruben videre i «Jakten» nå, hadde du takket ja tror du?

- Ja, jeg hadde vel kanskje det, hehe. Jeg hadde nok ikke nølt om jeg hadde fått sjansen. Det var en veldig fin opplevelse, uavhengig av hvordan det endte, innrømmer den tidligere «Jakten»-frieren.

Når Seoghør.no forteller Ruben om Sunnivas innrømmelse, bryter han ut i en begeistret latter.

- Det er veldig hyggelig å høre at hun sier det! Det viser at jeg kanskje er en bra fyr, selv om ikke alle seerne synes det. Om jeg har valgt riktig eller ikke, må vi vente og se om et par uker, sier Ruben Tunestveit Kengakaran til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

Tøff avskjed

Da Ruben skulle velge mellom Sunniva Michelle Tonning, Kristin Emine Lande Eeg og Christina Tamara Caceres i episoden den 19. oktober, brøt Sunniva sammen i gråt da hun måtte ta farvel.

I dag går det imidlertid bedre, forteller hun.

- Men jeg har ikke noe vondt mot Ruben, jeg skjønner at det var et veldig vanskelig valg og det var jo så kort tid. Det har gått greit, når man får det litt på avstand. Men det hender jo at jeg tenker på ham, røper Sunniva overfor Seoghør.no.

Selv minnes Ruben episoden der Sunniva ble sendt hjem som svært vanskelig.

- Jeg kunne like gjerne kastet kron og mynt, det var bortimot umulig å velge. Jeg bestemte meg to minutter før jeg måtte gå på kamera, forteller «Jakten»-bonden til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildene.

BESØKER FRIERNE: I mandagens «Jakten»-episode drar Ruben på besøk til Christina i Lørenskog, mens Ole-Kasper besøker Kari i Mysen (t.h).  Foto: TV 2
BESØKER FRIERNE: I mandagens «Jakten»-episode drar Ruben på besøk til Christina i Lørenskog, mens Ole-Kasper besøker Kari i Mysen (t.h). Foto: TV 2 Vis mer

I «Jakten»-episoden mandag får man se Ruben Tunestveit Kengakaran besøke sin siste frier, Christina Tamara Caceres, på hjemstedet Lørenskog. Hjortebonden Ole-Kasper Næss besøker på sin side frieren Kari Østby, som bor i Mysen.

Bøndene og deres siste, gjenværende friere kan du følge i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandager klokken 20.00!

Se tidligere klipp fra høstens «Jakten»-sesong nedenfor:

LES OGSÅ: - Det føles fortsatt som en vegg er borte i livet mitt