ANGRER PÅ VALGET?: Høsten 2015 sendte «Jakten»-bonden Ruben Tunestveit Kengakaran hjem frieren Sunniva Michelle Tonning (t.v) som frier nummer to av fire under gårdsuken. I dag har ikke Ruben kontakt med den frieren han stod igjen med. Foto: Espen Solli/ TV 2
ANGRER PÅ VALGET?: Høsten 2015 sendte «Jakten»-bonden Ruben Tunestveit Kengakaran hjem frieren Sunniva Michelle Tonning (t.v) som frier nummer to av fire under gårdsuken. I dag har ikke Ruben kontakt med den frieren han stod igjen med. Foto: Espen Solli/ TV 2Vis mer

«Jakten»-Sunniva: - Vi har kontakt og det er veldig koselig

Ruben og Sunniva har ikke glemt hverandre etter at han vraket henne i «Jakten på kjærligheten».

SEOGHØR.NO: I slutten av november fikk TV-seerne et siste møte med årets «Jakten på kjærligheten»-par, da de fire bøndene tok med sine gjenværende friere tilbake til Hoel gård - der de møttes første gang. 

Den gang var Seoghør.no i kontakt med de respektive parene, for å høre hvordan status var mellom dem.

Saue- og storfebonden Ruben Tunestveit Kengakaran (29) fant tonen med Christina Tamara Caceres (26), og i TV 2-programmet lot sjarmøren seg imponere av Christinas klatreferdigheter.

Da turtelduene ferierte på Malta ble de igjen et par dager etter at TV-teamet reiste hjem, men før jul sa duoen til Seoghør.no at de foreløpig ikke var kjærester.

Nå, to måneder etter at siste episode ble vist på TV, røper Ruben overfor Seoghør.no at han og Christina ikke har kontakt lenger.

- Vi var for forskjellige, rett og slett. Det er en ærlig sak det, og ingen vond greie, understreker bonden.

Saken fortsetter under bildet.

BLE IGJEN TIL SLUTT: I høstens siste «Jakten på kjærligheten»-episode, var det Ruben Tunestveit Kengakaran og Christina Tamara Caceres (t.h) som stod igjen sammen, men de to ble ikke kjærester. Her sammen med programleder Katarina Flatland - som for øvrig er i gang med å finne 2016s «Jakten»-deltalere. 
NB! Dette bildet er tatt til siste episode av Jakten som skal sendes på TV 2 mandag 23. november 2015 Foto: TV 2
BLE IGJEN TIL SLUTT: I høstens siste «Jakten på kjærligheten»-episode, var det Ruben Tunestveit Kengakaran og Christina Tamara Caceres (t.h) som stod igjen sammen, men de to ble ikke kjærester. Her sammen med programleder Katarina Flatland - som for øvrig er i gang med å finne 2016s «Jakten»-deltalere. NB! Dette bildet er tatt til siste episode av Jakten som skal sendes på TV 2 mandag 23. november 2015 Foto: TV 2 Vis mer

Beintøft friervalg

Mens Ruben hadde besøk av sine fire friere hjemme på gården utenfor Bergen, måtte han igjennom flere tøffe friervalg.

Flere ble nok overrasket da han sendte hjem søte Sunniva Michelle Tonning (23), kort tid etter at hun åpnet seg for ham og de to delte sesongens første «Jakten»-kyss.

Saken fortsetter under videoen!

I høst fortalte Sunniva til Seoghør.no at hun ville blitt med Ruben videre i «Jakten» hvis hun hadde fått sjansen igjen.

I dag har Ruben ingen kommentar til hvorvidt han har gjenopptatt kontakten med Sunniva. Bonden røper imidlertid at han fortsatt tenker på den dagen han måtte sende henne hjem:

- Det valget gikk hardt innpå, altså, det var veldig tungt. Det satt i i flere måneder, sier han til Seoghør.no.

Ny kontakt med Ruben

Sunniva bekrefter på sin side at de to har kommunisert også etter «Jakten»-innspillingen.

- Vi har kontakt, og det er veldig koselig. Vi har jo delt noe veldig spesielt gjennom «Jakten», sier hun til Seoghør.no.

Se Sunniva åpne seg for Ruben om morens død i «Jakten på kjærligheten»:

Den søte Steinkjer-jenta husker fremdeles Rubens reaksjon da han sendte henne hjem fra gården som frier nummer to av fire.

- Jeg så det jo på ham da han sendte meg hjem, at det var tungt for ham. Jeg skjønner det veldig godt, vi hadde så lite tid til å bli kjent, alt gikk så fort. Men jeg må jo ha gjort et godt inntrykk i hvert fall, hvis han fortsatt ser på det som en tøff avgjørelse nå i dag, sier Sunniva til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

TØFFE VALG: Ruben sendte hjem frierne (f.v) Kristin, Kathinka og Sunniva, før han stod igjen med Christina (ytterst t.h). I dag har de to ingen kontakt. Foto: Espen Solli/ TV 2
TØFFE VALG: Ruben sendte hjem frierne (f.v) Kristin, Kathinka og Sunniva, før han stod igjen med Christina (ytterst t.h). I dag har de to ingen kontakt. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Avskrekkende dametilbud

Da Ruben ble med i «Jakten på kjærligheten», mottok den sporty Tunes-bonden flere frierbrev enn noen «Jakten»-bønder tidligere har gjort. Også etter at programmet begynte, fortsatte 29-åringen å motta henvendelser fra kvinner i hopetall.

- Det er blitt litt roligere nå, i forhold til det enorme trykket som var i høst. De tre ukene etter at siste episode gikk på TV, da kom det veldig mange henvendelser på Facebook. Jeg får frierbrev i posten fortsatt, senest nå i går faktisk, sier han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

MYE OPPMERKSOMHET: «Jakten»-Ruben sier til Seoghør.no at han prøver å ta kjærlighetslivet som det kommer. Også etter at TV 2-programmet gikk av lufta i november, har dametilbudene fortsatt å komme.  Foto: Espen Solli
MYE OPPMERKSOMHET: «Jakten»-Ruben sier til Seoghør.no at han prøver å ta kjærlighetslivet som det kommer. Også etter at TV 2-programmet gikk av lufta i november, har dametilbudene fortsatt å komme. Foto: Espen Solli Vis mer

Selv om den sjarmerende «Jakten»-profilen ikke mangler dametilbud, erkjenner han at nettopp dét også er litt vanskelig å forholde seg til.

- Nå er jeg singel og prøver å ikke jakte for hardt. Jeg tar ting litt som det kommer i stedet. Det er jo en del damer som tar kontakt på Facebook fortsatt, men jeg tror jeg er blitt litt skremt av alle tilbudene også. Jeg kunne sikkert ha datet alle de pene damene der, men... Jeg vet ikke helt, det er litt rart, innrømmer Ruben overfor Seoghør.no.

Den siste gjenværende frieren til Ruben, Christina Tamara Caceres, bekrefter overfor Seoghør.no at de to ikke har kontakt i dag.

- Som han sier så har vi ikke noe kontakt nå, jeg tror det er greit om man skal komme seg videre. For min del så fant jeg vel etterhvert ut at han ikke var min type, rett og slett, sier hun i en tekstmelding.

FOR FORSKJELLIGE: Både bonden Ruben Tunestveit Kengakaran og frier Christina Tamara Caceres sier til Seoghør.no i dag at de viste seg å være for forskjellige. Her er de to avbildet under ferieturen til Malta i TV 2-programmet. Foto: TV 2
FOR FORSKJELLIGE: Både bonden Ruben Tunestveit Kengakaran og frier Christina Tamara Caceres sier til Seoghør.no i dag at de viste seg å være for forskjellige. Her er de to avbildet under ferieturen til Malta i TV 2-programmet. Foto: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg ønsker meg ikke flere barn