«Jakten»-stjerner kårer årets beste friere

Her feller de tidligere bøndene dom over årets deltakere...

EKSPERTENE SIER SITT: Guro Huseby og Anders Berg har selv vært i posisjonen hvor de må velge mellom friere. Nå kaster de terning på årets håpefulle.
EKSPERTENE SIER SITT: Guro Huseby og Anders Berg har selv vært i posisjonen hvor de må velge mellom friere. Nå kaster de terning på årets håpefulle. Vis mer
SEHER.NO: Anders Berg (50) og Guro Huseby (30) fant selv lykken i TV 2s populære program «Jakten på kjærligheten». Nå feller de to dom over årets deltakere i Se og Hør.

Deres tre største favorittene er frierne Jeanett Vasskog (23), Kristin Nilsen (45) og Ragnhild Eppeland (22) - som alle får terningkast fem av Anders og Guro.

Jeanett Vasskog er en av frierne til Christian Fredrik Sandberg (26), og Gro og Anders har god tro på at hun kan stå igjen til slutt.

- Jeanette er en modig jente som scoret mange poeng da hun spilte piano under middagen med foreldrene. Jeanette har mye ro og er veldig til stede. Vi tror Christian Fredrik velger henne til slutt.

Ragnhild Eppeland, som er en av frierne til Åge André Brømnes (27), får høy poengscore for sine gode husmor-egenskaper.

- Et bra husmoremne, og scoret garantert konepoeng da hun bakte kake på tur i skogen. Hun gjør mest ut av seg hos Åge André. Bevisst jente med mot og mening, og vi føler hun går inn i dette med et bevisst mål om å kapre bonden. Det tror vi hun gjør, sier Guro og Anders.

Se hele kåringen over de beste og verste frierne i Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri disset TV 2