«Jakten»-Sondre brøt sammen før friervalget

- Jeg følte det var veldig dårlig gjort både overfor henne og overfor meg selv, sier bonden til Seoghør.no.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I ukens episode av «Jakten på kjærligheten» må tre av årets fire utvalgte bønder sende hjem én frier hver fra sine respektive gårder.

I løpet av gårdsuken har bøndene begynt å bli kjent med frierne sine, og stemningen er god blant bønder og friere på årets «Jakten»-gårder.

Likevel er det ikke bare fryd og gammen som råder når programleder Katarina Flatland (27) ankommer gårdene der bøndene må sende hjem hver sin utvalgte frier.

Særlig Sondre Stubrud (29), fra Øyer i Gudbrandsdalen, legger ikke skjul på at han synes friervalget er svært vanskelig.

Saken fortsetter under bildet.

DIGGET ALLE: I sin første gårdsuke hadde Sondre Stubrud besøk av frierne (f.v.) Marit, Ingvild, Kathrine og Katarina. Da en av dem skulle sendes hjem, ble det for mye for Sondre.  Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
DIGGET ALLE: I sin første gårdsuke hadde Sondre Stubrud besøk av frierne (f.v.) Marit, Ingvild, Kathrine og Katarina. Da en av dem skulle sendes hjem, ble det for mye for Sondre. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Bryter sammen

Når han tar en prat med Katarina før han må gjøre det tøffe valget, innrømmer Sondre at han er veldig usikker på hva han skal gjøre.

- Jeg tror alle kan være en god match for meg. Det er den dårligste det er viktigst å finne i dag, men jeg er slett ikke sikker på at jeg har klart å finne den, sier han i episoden.

Det blir fort tydelig at 29-åringen sliter med det forestående valget. Han blir blank i øynene under samtalen med Katarina, som stryker bonden trøstende på armen mens han tappert blunker bort tårene.

Se video øverst i saken!

Etter «pep-talken» med Katarina Flatland går Sondre tilbake til frierne sine, og tar valget han har gruet seg sånn til. Når beslutningen er fattet, bryter bonden sammen i gråt foran Katarina og de fire damene, og gjemmer ansiktet i hendene.

Saken fortsetter under bildet.

UTLADNING: Etter å ha fattet ukens vanskelige valg i «Jakten på kjærligheten», bryter bonden Sondre Stubrud sammen i gråt. Foto: TV 2
UTLADNING: Etter å ha fattet ukens vanskelige valg i «Jakten på kjærligheten», bryter bonden Sondre Stubrud sammen i gråt. Foto: TV 2 Vis mer

Følte et voldsomt press

Til Seoghør.no forteller «Jakten»-bonden hva som var så vanskelig med ukens friervalg.

- Jeg hadde besøk av fire jenter jeg likte utrolig godt. Og det var veldig tungt å måtte velge mellom dem. Det føltes nesten som loddtrekning, det var ingen god følelse, sier Sondre i dag.

Han understreker at usikkerheten han følte rundt friervalget i gårdsuken var det verste:

- Jeg følte absolutt at det var et valg jeg var usikker på, og som jeg hadde gruet meg til. Det føltes nesten vilkårlig, som noe jeg kunne komme til å angre på.

Sondre legger til at tårene kom av flere grunner etter at valget til slutt var tatt.

- Jeg følte at det var veldig dårlig gjort overfor henne, og også overfor meg selv, siden jeg ikke hadde noen god grunn for valget jeg tok. Jeg følte et voldsomt press hele den dagen, så det ble en slags utladning også da det var over, forklarer han.

FØLELSESLADET: For to uker siden var det Sunna-Inga Gaup Aamot som ble sendt hjem fra «Jakten på kjærligheten» av Sondre Stubrud.  Foto: TV 2
FØLELSESLADET: For to uker siden var det Sunna-Inga Gaup Aamot som ble sendt hjem fra «Jakten på kjærligheten» av Sondre Stubrud. Foto: TV 2 Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Er ikke flau

Og selv om den sympatiske bonden brøt ut i gråt foran fem unge kvinner, er han ikke flau over at følelsene tok overhånd i forbindelse med friervalget.

- Nei, jeg følte ikke at det var flaut. Jeg hadde også grått tidligere på dagen, og jeg føler absolutt at jeg kan stå inne for det, slår Sondre fast overfor Seoghør.no.

Sondre Stubrud har vært igjennom følelsesladde friervalg tidligere også. For to uker siden, da han måtte sende hjem frieren Sunna-Inga Gaup Aamot (28), tok hun til tårene:

- Jeg hadde jo lagt merke til at han ikke var så interessert, men jeg ga meg selv et håp uansett. Det var tungt fordi jeg ble valgt bort fremfor ei som ikke deltok på gruppedaten. Jeg hadde sett frem til å bli bedre kjent med ham, sa den tidligere «Anno»-deltakeren til Seoghør.no.

Mandag var det disse frierne som ble sendt hjem i «Jakten på kjærligheten»:

Sondre sendte til slutt hjem Kathrine (28). Frierne Marit (26), Katarina (28) og Ingvild (27) er fortsatt med. 

Martin Vågsæter (22) bestemte seg for å sende hjem Lone (20), mens Silje (22), Thea (22) og Ingvild (22) er med videre.

Axel Tobias Sanderud (43) sendte hjem Janne (47), mens Gro (36), Nina K. (44) og Camilla (40) får bli på gården.

LES OGSÅ: Biebers hemmelige besøk i Stryn - badet i 10 grader

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer