Jakten-Silja med ny kjæreste

- Jeg ble pangforelsket med en gang jeg så Vidar, sier Silja Bjørnsen fra «Jakten på kjærligheten.»

STORMFORELSKET: Silja Bjørnsen har funnet den store kjærligheten i rørleggeren Vidar. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
STORMFORELSKET: Silja Bjørnsen har funnet den store kjærligheten i rørleggeren Vidar. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» sjokkerte Silja Bjørnsen (34) alle da hun rømte fra storbonden André Olsen (35).

- Jeg sa tidlig til TV 2 og produksjonen at jeg ikke hadde følelser for André og at jeg ville hjem. Jeg ville dra nesten med én gang vi kom til gården hans, og gikk i flere dager på akkord med meg selv. Men jeg ble holdt der på grunn av at de lagde TV, sa Silja til Seher.no.

Opptakene av TV 2-serien er ferdig for flere uker siden og Se og Hør kan avsløre at Silja slett ikke har ligget hjemme og deppet etter TV-exiten. Den vakre blondinen har nemlig falt pladask for Orkanger-mannen Vidar Fjelnset (32).

- Jeg ble pangforelsket med en gang jeg så Vidar. Det føles som om vi har kjent hverandre mye lengre enn det vi faktisk har, sier Bjørnsen til bladet.

Allerede nå planlegger paret  som ble kjent gjennom felles venner - å ta forholdet et steg videre.

- Til jul blir vi samboere i min leilighet! Vi er begge godt voksne, og ser ingen grunn til å vente med det. Jeg har møtt hele familien til Vidar og har blitt tatt kjempegodt imot, sier hun.

Se bilder av det nyforelskede paret i Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Jeg følte meg tråkket på