«Jakten»-Signe er hodestups forelsket

- Jeg har det helt fantastisk...

- JAN ER MIN STORE KJÆRLIGHET: Signe Grongstad  (t.v) fra «Jakten på kjærligheten» , her sammen med bonden Calle Breen, har funnet lykken med Jan Andersen fra Hedmark.  Her er hun sammen med Carl Breen og Sølvi Heggdal. Foto: TV 2
- JAN ER MIN STORE KJÆRLIGHET: Signe Grongstad (t.v) fra «Jakten på kjærligheten» , her sammen med bonden Calle Breen, har funnet lykken med Jan Andersen fra Hedmark. Her er hun sammen med Carl Breen og Sølvi Heggdal. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Trønderen Signe Grongstad (44) ble i fjor høst hodestups forelsket i Calle Breen (50) i «Jakten på kjærligheten». Da bonden valgte å sendte henne ut brøt Signe sammen, og falt om i Katrine Moholts armer. Nå har hun funnet kjærligheten på ny etter TV-dramaet.

Se og Hør avslører i dagens utgave at hun har funnet lykken med Jan Andersen (50) fra Rendalen i Hedmark.

- Jan er min store kjærlighet! Vi møttes via et dating-sted på internett. Jeg har det helt fantastisk, jeg trodde ikke det var mulig å bli så forelsket, sier Jakten-Signe til Se og Hør.

Jan og Signe, som har vært sammen i en måned, har allerede lagt planer om å flytte sammen. Og Andersen er like entusiastisk som Silje.

- Signe er vakker, utadvent, blid og sosial. Hun traff meg rett i hjertet, sier Jan.

Etter 24 år i hovedstaden flyttet Jan for to år siden tilbake til hjemtraktene i Rendalen, og det er der paret planlegger å bosette seg. Til daglig jobber han som reiserådgiver på Tyneset.

Det lyktes ikke for Calle Breen å finne seg kjæreste under fjorårets «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Men rundt juletider i fjor fant også han den store kjærligheten. Hun heter Kari Steinlein (44).

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sjokkerende at det ble så dramatisk