FRYKTET DET VERSTE: Ruben Tunestveit Kengakaran ødela korsbåndet da han spilte fotball. Skaden utviklet seg til å bli et mareritt. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
FRYKTET DET VERSTE: Ruben Tunestveit Kengakaran ødela korsbåndet da han spilte fotball. Skaden utviklet seg til å bli et mareritt. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

«Jakten»-Ruben fryktet han måtte amputere foten

- Det kunne gått skikkelig galt.

SEOGHØR.NO: Denne høsten har bonden Ruben Tunestveit Kengakaran (29) vist fram sitt smil og gode humør i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten».

LETER ETTER KJÆRLIGHETEN: Ruben leter denne høsten etter kjærligheten på TV 2. Her er han med Jakten-programleder Katarina Flatland. Foto: Espen Solli, Se og Hør
LETER ETTER KJÆRLIGHETEN: Ruben leter denne høsten etter kjærligheten på TV 2. Her er han med Jakten-programleder Katarina Flatland. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

Like mye smil og moro var det imidlertid ikke ett år tilbake i tid. Da lå Ruben på sykehuset med en alvorlig skade i benet.

- Det kunne gått skikkelig galt. Jeg fryktet jo det verste en stund. I aller verste fall måtte jeg ha amputert foten, sier han til Her og Nå.

Uhellet var ute da Ruben spilte fotballkamp. Skaden utviklet seg til et smertemareritt.

- Jeg røk korsbåndet, og det som skulle være en standardprosedyre på Haukeland sykehus utviklet seg til å bli veldig alvorlig. Da korsbåndet hadde blitt skiftet ut fikk jeg en infeksjon i kneet. Legene greide ikke å få kontroll og det endte med at jeg ble sengeliggende i to måneder. På den tiden stivnet kneet helt og jeg måtte gjennom enda en operasjon for å gjenvinne bevegeligheten.

Saken fortsetter under bildet.


Heldigvis for «Jakten»-bonden gikk det bra til slutt. Og i programmet som ble sendt på TV mandag, fikk bonden vist fram at det ikke var noe i veien med foten da han tok med frieren Christina Tamara Caceres (26) på date til en klatrepark.

- Jeg var ikke komfortabel der oppe i løse luften, hehe. Det var litt stress i begynnelsen, og jeg vil jo ikke virke pysete på date med en jente. Så jeg prøvde å skjule det litt, altså, sa han til Seoghør.no.

Se video her:


LES OGSÅ: - Jeg vil jo ikke virke pysete på date med en jente