«Jakten»-Ruben får klatreutfordring av Christina

Den staute bonden måtte legge seg flat for frierens imponerende evner i klatreparken.

SEOGHØR.NO: I kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» er det bøndene Ruben Tunestveit Kengakaran (29) og Ole-Kasper Næss (42) som skal besøke frierne sine.

Forrige uke fikk vossabonden Kjartan Bergsvåg (36) og frieren Tina Strandrud (42) sitt «Titanic»-øyeblikk da de var på båttur med familien hennes.

Denne uken skaper saue- og storfebonden Ruben og frieren Christina Tamara Caceres (26) en scene som er en ekte «Tarzan»-film verdig, når de besøker en klatrepark på Christinas hjemsted Lørenskog.

De to turtelduene skal nemlig forsere noen hindre høyt oppe mellom store furutrær. Ruben, som er glad i å løpe og løfte vekter, sliter imidlertid litt med å få sving på den luftige hinderløypa.

- Jeg føler meg som en kjerring, jo! utbryter bonden mens han klamrer seg fast til et av hindrene i starten av løypa.

Se det festlige klippet av «Jakten»-duoen i klatreparken øverst i saken!

UÆÆH: Det virker ikke som om Ruben føler seg helt vel i høyden når frieren Christina tar ham med på date i en klatrepark! Foto: TV 2
UÆÆH: Det virker ikke som om Ruben føler seg helt vel i høyden når frieren Christina tar ham med på date i en klatrepark! Foto: TV 2 Vis mer

Var ikke komfortabel

Når det deretter er Christina sin tur, må bonden fra Tunes ved Bergen si seg imponert over innsatsen hennes. Den søte frieren har nemlig en smidig klatreteknikk, som kommer for en dag etter at hun har ropt oppmuntringer til Ruben underveis i løypa.

Overfor Seoghør.no utdyper «Jakten»-bonden hvordan han opplevde besøket i klatreparken.

- Jeg var ikke komfortabel der oppe i løse luften, hehe. Det var litt stress i begynnelsen, og jeg vil jo ikke virke pysete på date med en jente. Så jeg prøvde å skjule det litt, altså, røper han.

- Jeg fikk teken etterhvert, men Christina imponerte jo fra start. Det hadde jeg aldri trodd, så jeg ble positivt overrasket, legger Ruben Tunestveit Kengakaran til overfor Seoghør.no.

FRA FIRE TIL EN: I «Jakten på kjærligheten» har Ruben Tunestveit Kengakaran måttet sende hjem frierne (f.v) Kristin, Kathinka og Sunniva. I ukens episode besøker han hjemstedet til sin gjenværende frier, Christina (ytterst t.h).  Foto: TV 2
FRA FIRE TIL EN: I «Jakten på kjærligheten» har Ruben Tunestveit Kengakaran måttet sende hjem frierne (f.v) Kristin, Kathinka og Sunniva. I ukens episode besøker han hjemstedet til sin gjenværende frier, Christina (ytterst t.h). Foto: TV 2 Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Tror du at hun hadde øvd i klatreparken i smug på forhånd?

- Hun har i hvert fall ikke innrømmet det for meg. Men jeg hadde litt mistanke siden hun var så flink etter fem minutter, forteller den sjarmerende bonden lattermildt til Seoghør.no

Se hvordan det går når Ruben og Ole-Kasper besøker frierne sine i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 klokken 20.00!

Seoghør.no har i skrivende stund ikke lykkes med å få en kommentar fra frier Christina.

Nedenfor kan du se flere tidligere «Jakten»-klipp fra høstens sesong:

LES OGSÅ: Brad og Angelina viste følelser på filmpremiere

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.