OVERVELDET: Bonden Ruben Tunestveit Kengakaran er blitt oversvømt av henvendelser fra kvinner etter at han ble med i «Jakten på kjærligheten». Her er han sammen med programleder Katarina Flatland.  Foto: Espen Solli/ TV 2
OVERVELDET: Bonden Ruben Tunestveit Kengakaran er blitt oversvømt av henvendelser fra kvinner etter at han ble med i «Jakten på kjærligheten». Her er han sammen med programleder Katarina Flatland. Foto: Espen Solli/ TV 2Vis mer

«Jakten»-Ruben drukner i frierbrev

- Det er helt vanvittig, sier den kjekke bonden om oppmerksomheten han har fått etter TV-debuten.

SEOGHØR.NO: Mandag kveld måtte sjarmøren Ruben Tunestveit Kengakaran (28) sende hjem én av sine fire friere i «Jakten på kjærligheten».

Det vanskelige valget falt på solstrålen Kathinka (23), men bonden fra Tunes ved Bergen har også fått en mengde henvendelser fra andre friere etter at TV 2-programmet hadde premiere.

- Det er helt vanvittig. Etter første episode hadde jeg 750 meldinger i innboksen min, forteller Ruben til Se og Hør.

Den veltrente saue- og storfebonden legger til at han har opplevd at damer nærmest kaster seg over ham ute på byen etter TV-debuten.

LES MER: I ukens Se og Hør kan du også lese om bruddryktene rundt Victoria og David Beckham, hvordan Kurt Nilsen ble overrasket av kjæresten Oda, og mye mer!  Foto: Faksimile, Se og Hør
LES MER: I ukens Se og Hør kan du også lese om bruddryktene rundt Victoria og David Beckham, hvordan Kurt Nilsen ble overrasket av kjæresten Oda, og mye mer! Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

Takler trykket

Den voldsomme oppmerksomheten virker unektelig litt distraherende når han vil finne kjærligheten med en av de gjenværende frierne, Christina (25), Kristin (27) eller Sunniva (23).

- Jeg hadde aldri forestilt meg at det skulle bli så stort trykk. Det overrasker meg, men jeg føler jeg har taklet det på en grei måte, understreker Ruben overfor Se og Hør.

Les hele intervjuet med Ruben Tunestveit Kengakaran i ukens Se og Hør!

Tidligere har 28-åringen fortalt til Seoghør.no at den konstruerte romanse-settingen i «Jakten på kjærligheten» kan være krevende.

- Jeg må være på tå hev og yte service, de er der jo bare for min del. Man blir sliten av det (...) En sånn situasjon blir jo litt trykket uansett, settingen er veldig unaturlig, sa Ruben til Seoghør.no for et par uker siden.

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYD MED FRIERNE: Ruben med de flotte frierne (f.v) Kristin, Kathinka, Sunniva og Christina. Mandag måtte bonden sende Kathinka hjem fra gården sin. Foto: Espen Solli/ TV 2
FORNØYD MED FRIERNE: Ruben med de flotte frierne (f.v) Kristin, Kathinka, Sunniva og Christina. Mandag måtte bonden sende Kathinka hjem fra gården sin. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

I ukens episode av det populære TV 2-programmet, sørget den muntre bergenseren for å lette litt på stemningen blant frierne. Ruben tok med seg jentene til et dansestudio i Bergen, der de fikk en time i pardansen bachata.

- Det er veldig anspent hele tiden under innspillingen. Jentene er redde for å stikke seg frem og flørte, med tanke på hva de andre jentene vil si. Så det var bra å få litt nærkontakt og kjenne litt på kroppen deres, det er jo viktig når man skal bli kjent på denne måten, har bonden forklart til Seoghør.no.

Se video fra Rubens dansetime med frierne nedenfor:

Se video av Ruben og frierne i boblebadet nedenfor:

LES OGSÅ: - Svangerskapet gikk på skinner