PÅ FLØRTER'N: Christina Tamara Caceres og Ruben Tunestveit Kengakaran hadde en super tur til Malta sammen. Foto: TV 2
PÅ FLØRTER'N: Christina Tamara Caceres og Ruben Tunestveit Kengakaran hadde en super tur til Malta sammen. Foto: TV 2Vis mer

«Jakten»-Ruben ble igjen på Malta med Christina

Duoen fortsatte ferien etter at kameraene var slått av.

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» tok bonden Ruben Tunestveit Kengakaran (29) med seg frieren Christina Tamara Caceres (26) på ferie til Malta.

Duoen koste seg veldig på tur sammen selv om Ruben innrømmer til Bygdanytt.no at reisen til varmere strøk ble litt i korteste laget for dem.

- Det var deilig med sol og varme. Alltid fint med en gratis ferietur, selv om Malta kanskje ikke er det stedet jeg ville reist til ellers. Det var fint, men litt lite med tre dager, som er det TV 2 legger opp til. Med fire timers flytur er det et litt for kort opphold.

Deretter avslører den sjarmerende bonden at han og Christina valgte å forlenge oppholdet på egenhånd etter at kameraene var slått av.

- Vi ble igjen halvannet døgn på min regning, etter at TV 2 hadde reist hjem. Det var digg å være litt alene sammen, uten et dagsprogram, og uten hele tiden å passe klokken til neste TV-innspilling, røper han til nettstedet.

Den ekstra tiden brukte de to på å slikke sol, bade og kose seg.

TV-FJES: Ruben sammen med de fire frierene sine (f.v) Kristin, Kathinka, Sunniva og Christina.  Foto: Jakten på kjærligheten
TV-FJES: Ruben sammen med de fire frierene sine (f.v) Kristin, Kathinka, Sunniva og Christina. Foto: Jakten på kjærligheten Vis mer

Skrøt av Christinas klatreteknikk

Sist uke inviterte Ruben med seg Christina til en klatrepark i Lørenskog.

Etter å ha svevet høyt oppe mellom furutoppene innrømmet saue- og storfebonden at han den søte frierens klatreteknikk var mye mer beundringsverdig enn hans egen. 

- Jeg var ikke komfortabel der oppe i løse luften. Det var litt stress i begynnelsen, og jeg vil jo ikke virke pysete på date med en jente. Så jeg prøvde å skjule det litt, fortalte han til Seoghør.no, og la til:

- Jeg fikk teken etterhvert, men Christina imponerte jo fra start. Det hadde jeg aldri trodd, så jeg ble positivt overrasket, legger Ruben Tunestveit Kengakaran til overfor Seoghør.no.

Siste episode av «Jakten på kjærligheten» går på TV 2 23. november kl. 20.00.

LES OGSÅ: «Jakten»-Kjartans rumpekommentar gikk ikke helt som planlagt