«Jakten»-romansen tok slutt

- Vi har valgt å avslutte forholdet.

BLE IKKE SAMMEN: Jeanett Vasskog og Christan Fredrik Sandberg valgte å avslutte forholdet. Foto: TV 2
BLE IKKE SAMMEN: Jeanett Vasskog og Christan Fredrik Sandberg valgte å avslutte forholdet. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Gjennom høstens «Jakten på kjærligheten» fikk Hedmark-bonden Christian Fredrik Sandberg (26) og frieren Jeanett Vasskog (23) varme følelser for hverandre. Nå forteller de til VG Nett at romansen ikke ledet til et forhold.

- Nei, det kom aldri så langt. Kort forklart - forelskelsen kom ikke. Derfor valgte vi i samråd å kutte. Men vi er veldig gode venner, sier Christian Fredrik til VG Nett.

Også Jeanett bekrefter overfor nettstedet at forholdet er avsluttet.

- Vi har derfor valgt å avslutte forholdet. Men vi er fortsatt gode venner. Nå føles det egentlig godt at vi har tatt et standpunkt, og at vi er enige om avgjørelsen. Egentlig er det helt greit, sier Jeanett til VG Nett.

I midten av desember spurte Seher.no Vasskog om hun hadde blitt forelsket i Sandberg. Da svarte hun følgende:

- Det har jeg ikke lyst til å kommentere. Men jeg har veldig varme følelser for Christian Fredrik, han er mer enn en venn for meg. Det er nå jakten starter, det er nå hverdagslivet begynner. Jeg tror et forhold blir mer varig dersom det danner seg etter det vi nå har vært med på, sa Jeanett Vasskog til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nei, vi er ikke kjærester