INGEN ROMANTIKK: Ragnhild Strømmen Strand fikk aldri noen romantiske følelser for sin utkårede i fjorårets "Jakten på kjærligheten", Håvard Hansen. Etter at opptakene var over, fikk hun ifølge Se og Hør Weekend også en psykisk knekk. Foto: TV 2
INGEN ROMANTIKK: Ragnhild Strømmen Strand fikk aldri noen romantiske følelser for sin utkårede i fjorårets "Jakten på kjærligheten", Håvard Hansen. Etter at opptakene var over, fikk hun ifølge Se og Hør Weekend også en psykisk knekk. Foto: TV 2Vis mer

"Jakten"-Ragnhild fikk psykisk knekk

- Det var en stor påkjenning.

SEHER.NO: TV-bonden Ragnhild Strømmen Strand (24) opplevde en dramatisk innspurt under fjorårets "Jakten på kjærligheten", da hun ble vitne til at Morten Eriksen trakk seg etter en krangel med den andre gjenværende beileren Håvard Hansen.

Men den største nedturen opplevde Ragnhild etter at TV-kameraene var slått av. 

Til Se og Hør Weekend avslører Ragnhild at hun fikk en psykisk knekk både under og i kjølvannet av TV-sjekkingen.

- Da det sto på som verst, var jeg mye lei meg og nedfor. Det var en stor påkjenning. Etter hvert ble jeg utrolig sliten, og felte noen tårer når jeg var for meg selv.

- Etter siste opptak ble jeg overlatt til meg selv. Det burde være mye mer rådgivning i forhold til hvordan vi skal takle alt oppstusset. Belastningen er tidvis enorm, sier hun til Se og Hør Weekend.

Ragnhild - som for tiden bor i Oslo - er for tiden singel, etter at det aldri ble noen romantiske følelser mellom henne og Håvard Hansen. Men Ragnhild sier hun drømmer om å etablere seg med mann og barn.

- Jeg får henvendelser på Facebook og SMS fra gutter som vil treffe meg. Det siste året har jeg vært på noen dater. Men det har ikke blitt til noe - ennå, sier hun til Se og Hør Weekend.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Jeg ville ikke sparket noen sånn