Erik og Maria fra «Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-paret venter sitt første barn sammen

- Veldig hyggelig.

BLIR FORELDRE: Maria Bjørndal og Erik Grytnes fant kjærligheten i TV 2- programmet «Jakten på Kærligheten». Nå er paret både forlovet og venter sitt første barn sammen. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet
BLIR FORELDRE: Maria Bjørndal og Erik Grytnes fant kjærligheten i TV 2- programmet «Jakten på Kærligheten». Nå er paret både forlovet og venter sitt første barn sammen. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet Vis mer
Publisert

Vestfold-bonden Erik Grytnes (39) og frieren Maria Bjørndal (36) forelsket seg i forrige sesong av «Jakten på kjærligheten», som ble sendt på TV 2 i fjor.

Nå venter paret sitt første barn sammen. Det melder VG.

- Det var planlagt å bli gravide, så det er veldig hyggelig. Så har vi hatt flaks med at det gikk såpass greit, sier Erik Grytnes til avisa.

Dette er nok en hyggelig nyhet for paret - som i februar bekreftet at de hadde forlovet seg.

- Vi er superglade, men vil gjerne beholde detaljene litt for oss selv, sa Grytnes til Dagbladet den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

ROMANTIKK: Det første kysset i 2017-sesongen av «Jakten på kjærligheten» kan bonde Erik Grytnes skryte på seg. Etter noen sekunder med stillhet, ble det hett mellom han og frier Maria. Video: TV 2 Vis mer

- Lever på en sky

Det var i desember i fjor at siste episode av «Jakten på kjærligheten»-sesongen ble sendt, og seerne dermed fikk ta del i starten av forholdet til Grytnes og Bjørndal.

Da Dagbladet snakket med paret den gang, fortalte de at kjærligheten blomstret.

- Det går veldig bra med oss! Vi er like forelska, egentlig, og koser oss veldig. Det er kjempedeilig, og mer enn jeg hadde drømt om. Jeg er veldig heldig. Det er et veldig gjensidig og naturlig forhold, sa Grytnes, noe kjæresten bekreftet:

- Vi er fortsatt litt «fjortisforelska» og lever på en sky, og har det veldig bra sammen!

Saken fortsetter nedenfor.

Røpet hemmelighet

I sesongens siste episode røpet «Jakten»-paret at romansen mellom dem startet tidligere enn hva tv-seerne fikk se.

På tv-skjermen fikk seerne nemlig inntrykk av at parets første kyss fant sted under en hyggelig piknik. Grytnes røpet imidlertid at de delte et kyss så tidlig som dag to i gårdsuka, og at det ikke var under åpen himmel:

- Vi var ute og kjørte bil og det var ikke noe kamera i bilen da, så da bød jo sjansen seg. Det ville neppe blitt noe kyss da hvis kameraene hadde vært der, sa han.

Både meddeltakerne og «Jakten på kjærligheten»-programlederen ble overrasket av innrømmelsen, og overfor Dagbladet utdypet programleder Katarina Flatland hva hun tenkte da Grytnes og Bjørndal røpet det hemmelige kysset.

- Vi er blitt ganske flinke til å informere både friere og bønder om at de må la oss og seerne få være med på hele reisen. De har veldig respekt for det, virker det som. Samtidig må vi ha forståelse for at sånt skjer. Det er jo snakk om ekte mennesker og følelser, og det er ikke alltid sånt er så lett å styre, sa hun den gang.

Overfor Dagbladet innrømmet Grytnes hvorfor han og Bjørndal valgte å røpe hemmeligheten om det første kysset sitt til slutt.

- Det var jo veldig viktig for Maria og meg, det første kysset. Så vi syntes vel det var dumt å holde det skjult, da. Det var litt deilig å få sagt det til slutt, men vi gikk ikke rundt og hadde dårlig samvittighet for det, altså, sa han.

LES OGSÅ: - Han var heldig at jeg var ni måneder på vei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer