STOLTE FORELDRE: «Jakten på kjærligheten»-paret Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen er blitt foreldre til en liten gutt. De to fant lykken hos hverandre i TV 2-programmet høsten 2013.           Foto: TV 2
STOLTE FORELDRE: «Jakten på kjærligheten»-paret Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen er blitt foreldre til en liten gutt. De to fant lykken hos hverandre i TV 2-programmet høsten 2013. Foto: TV 2Vis mer

«Jakten»-paret ble foreldre

Babyjubel for Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen fra «Jakten på kjærligheten».

SEOGHØR.NO: For et drøyt år siden kunne TV-seerne følge forelskelsen til Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen i «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Og nå har «Jakten»-paret blitt foreldre for første gang!

Det avslører Elise selv på sin Instagram-profil.

- Endelig kom odelsgutten!! Kristoffer er 3670 g og 53 cm lang,selvfølgelig helt perfekt! Slitne og stolte foreldre! skrev hun gledesstrålende til et bilde av sønnens ørsmå hender fredag ettermiddag.

Tidlig lørdag morgen fulgte den nybakte moren opp med et sjarmerende bilde av Øyvind og nyfødte Kristoffer som sover søtt sammen i sengen.

LYKKELIGE: Til slutt stod Elise Edvardsen og Øyvind Leine Thune igjen som det eneste kjæresteparet fra fjorårets «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Et drøyt år senere er lykken fullkommen for paret. Foto: TV 2
LYKKELIGE: Til slutt stod Elise Edvardsen og Øyvind Leine Thune igjen som det eneste kjæresteparet fra fjorårets «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Et drøyt år senere er lykken fullkommen for paret. Foto: TV 2 Vis mer

Drømte om barn

Det var i april det lykkelige paret avslørte at de ventet sitt første barn sammen.

- Vi er veldig glade, og gleder oss kjempemye, uttalte Øyvind til Dagbladet dengang.

Og i starten av november i fjor fikk TV-seerne se «Jakten»-bonden fra Valdres erklære sin kjærlighet til den flotte jenta fra Mesnali i Hedmark. Etter at de to hadde blitt kjærester, fortalte Øyvind til Se og Hør at Elise hadde vært en favorittfrier helt fra hun sendte det første brevet.

– Jeg har jaktet på disse følelsene i mange år. Helt ærlig så har jeg aldri kjent slik før. Elise er mitt livs kjærlighet, det vet jeg allerede nå, fortalte han åpenhjertig til Se og Hør.

Omtrent samtidig sa den stormforelskede bonden til Her og Nå at han allerede drømte om barn med Elise Edvardsen.

- Jeg ønsker meg unger og tror at tiden er moden for det. Jeg har også veldig lyst til å være en ung far, fortalte han til bladet i november 2013.

Og nå har altså drømmen gått i oppfyllelse for fjorårets «Jakten»-par!

LES OGSÅ: - Jeg er sønderknust

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.