«Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-paret ble foreldre - røper babynavnet

Else Strøm Larsen og Peter Theolin har fått en liten datter.

BLE FORELDRE: Realityparet Else Strøm Larsen og Peter Theolin har fått sitt første barn sammen. Foto: Kristin Stavåsen / TV 2
BLE FORELDRE: Realityparet Else Strøm Larsen og Peter Theolin har fått sitt første barn sammen. Foto: Kristin Stavåsen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Jakten»-paret Else Strøm Larsen (39) og Peter Theolin (43) har fått sitt første barn sammen. Det bekrefter sistnevnte til TV 2. Den hyggelige nyheten har de også delt på Instagram.

«Velkommen Solveig Leia», skrev Theolin til et bilde av seg selv og den nyfødte datteren.

Nyheten om at de skulle bli foreldre ble kjent i september i fjor. Den gang fortalte den vordende moren til Se og Hør at de gledet seg stort til termin.

- Endelig termin er ikke satt, det får vi først neste uke. Vi er superspente og ser stort frem til denne livsendringen, som er så ønsket hos oss begge, fortalte hun.

KJÆRLIGHET: «Jakten»-paret Camilla og Ronny kan endelig vise frem kjærligheten. Vis mer

Gift på tv

I 2019 ble man kjent med Else Strøm Larsen i «Jakten på kjærligheten», da hun dukket opp i programmet som en av frierne til bonden Atle Kristiansen. Hun fant imidlertid ikke kjærligheten med Kristiansen, og ble senere sett på TV 2 Sumo i programmet «Kjærlighet til alle».

Der ble hun kjent med svenske Peter Theolin, som året før, altså i 2018, var å se i TVNorges «Gift ved første blikk». Der giftet han seg med Mariel Herland, men etter bare tre uker begynte ekteskapet å kantre.

- Det var gøy, spennende og en opplevelse. Man må våge å gå utenfor komfortsonen, det er jo ikke helt A4 å gifte seg på tv, uttalte han til Se og Hør den gang.

NERVØST: Tradisjon tro går ikke alt helt som det skal når «Jakten»-bøndene drar på speed date. Video: TV 2 Vis mer

Da han derimot møtte ovennevnte Larsen i «Kjærlighet for alle» skal brikkene ha falt på plass, og i sommer bestemte det forelskede paret seg for å flytte sammen.

- Jeg vil beskrive det som hell i uhell i disse coronatider. Peter har fått mulighet til å ha hjemmekontor her på Bryne i tre lange omganger. Nå er han klar for å flytte hit, uttalte Larsen til VG den gang.

LES OGSÅ: «Jakten»-friere fant kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer