Jakten-par gifter seg til helgen?

I fjor satte han seg på kne og fridde - på TV. Nå nærmer datoen seg med stormskritt.

FRIDDE PÅ TV: Clas Kvisler gikk ned på kne og fridde til sin utvalgte frier Ann-Marie Berge i «Jakten på kjærligheten» i 2009. Foto: TV 2
FRIDDE PÅ TV: Clas Kvisler gikk ned på kne og fridde til sin utvalgte frier Ann-Marie Berge i «Jakten på kjærligheten» i 2009. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I forårets «Jakten på kjærligheten» gikk TV-bonden Clas Kvisler til det steget å fri til sin utvalgte frier, Ann-Marie Berge, med TV-kameraene til stede.

Til de andre frierne uttalte Clas senere at bryllupet skal stå 10.10.2010. 

- Vi forlovet oss 9.10.09, så da gifter vi oss 10.10.10, fortalte han i programmet.

Nå nærmer dagen seg med stormskritt, førstkommende søndag er nemlig den datoen paret så lenge har snakket om. Men til Seher.no ønsker ingen av dem å kommentere hvorvidt bryllupet kommer til å gjennomføres som planlagt.

- Det er veldig privat blitt, sier Kvisler hemmelighetsfullt til Seher.no.
 
Han får støtte av det som altså kan bli hans kone allerede til helgen.

- Det er en privatsak, så det ønsker vi ikke kommentere, mener hun.

Clas Kvislers frieri fant sted under reisen som avsluttet fjorårets «Jakten på kjærligheten» på TV 2 for de to. Reisen gikk til skotske Edinburgh.

Til Seher.no uttalte Kvisler den gang at han ikke hadde noen betenkeligheter med å sette seg ned på kne og fri - i et program som skulle bli sendt i beste TV-tid og som har flere hundretusener seere.

- Jeg tok steget ved å jakte kjærligheten på TV, og da kunne jeg jo samtidig fri! Jeg er ikke en mann som venter i 20 år lenger. Dessuten er jeg vel den første som frir i «Jakten på kjærligheten», fortalte den kanskje snart nygifte TV-bonden til Seher.no da.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg synes at det er høl i huet