Jakten-Øyvind måtte skjule følelsene

- Jeg er ingen «player», sier han til Seoghør.no.

JAKTER KJÆRLIGHETEN: Vang-bonden Øyvind Leine Thune klarte å unngå de pinlige datene i kveldens episode av Jakten på Kjærligheten.  Foto: Morten Eik/ Se og Hør
JAKTER KJÆRLIGHETEN: Vang-bonden Øyvind Leine Thune klarte å unngå de pinlige datene i kveldens episode av Jakten på Kjærligheten. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
SEOGHØR.NO: I kveldens episode av "Jakten på kjærligheten" får bonden Øyvind Leine Thune (29) fra Vang i Valdres ekstra god kjemi med to friere.

Men den utadvendte karen var vanskelig å lese, og en av frierne kommenterte at han hadde et godt pokerfjes - og skjulte følelsene sine godt.  

- He he, jeg er ingen player - men var veldig opptatt av at frierne følte seg vel. Jeg ønsket også at alle skulle føle at de fikk oppmerksomheten min. Det var viktig for meg å vise at jeg er en stødig kar som de kan stole på, sier han. 

Likevel var det to jenter han fikk ekstra god kontakt med. 

- Det jeg kan si er det alle så, nemlig at det utpekte seg to favoritter etter første runden av speeddatingen. Guro og Elise. Men det jeg må understreke er at ting forandrer seg etterhvert som jeg blir bedre kjent med dem alle sammen. Dere får bare følge med, sier han hemmelighetsfullt.
 

Mange opplevde pinlige datingøyeblikk i kveldens episode. Men en som unngikk de verste var Øyvind.

- Jeg hadde forberedt meg godt og hadde noe å snakke om med alle sammen. Jeg jobber i butikk og er vant med å snakke med folk jeg ikke kjenner. Jeg følte alle speeddatene gikk bra, sier han. 

For noen uker siden røpet også programleder Marthe Sveberg (35) til Seoghør.no at det for en mannlig bonde raskt ble mange hete følelser under speed-datene.

- På speed-date hadde vi en bonde som helt uventet ble mo i knærne. Det kom en tåre og han fikk en «ut-av-seg-sjæl-opplevelse» da frieren kom inn. 

- Det var kjærlighet ved første blikk, sa hun til Seoghør.no.


LES OGSÅ
: - Det var ikke jeg som skrev brevet