LYKKELIGE: Ole-Kasper Næss og Kari Østby kaller seg nå kjærester. De synes det var lettere å finne tonen uten TV-kameraene.  Foto: Espen Solli/ TV 2
LYKKELIGE: Ole-Kasper Næss og Kari Østby kaller seg nå kjærester. De synes det var lettere å finne tonen uten TV-kameraene. Foto: Espen Solli/ TV 2Vis mer

Jakten-Ole Kasper og Kari fant kjærligheten likevel

«Jakten på kjærligheten»-paret har blitt kjærester.

SEOGHØR.NO: I slutten av november, to måneder etter at sesongpremieren av «Jakten på kjærligheten» ble spilt inn, var det klart at ingen av bøndene hadde blitt sammen med frierne sine.

Hjortebonden Ole-Kasper Næss (42) valgte frier Kari Østby (36), som han blant annet tok med på tur til Kilkenny i Irland, til slutt, men duoen avsluttet det hele som venner.

- Vi har kontakt. Ikke kjempemasse, men jeg har blant annet vært på gården hans etter at opptakene var ferdig. Vi er nok fremdeles på vennestadiet, men det har litt med at begge to er litt trege av oss. Vi har det fint sånn som vi har det nå, så får vi se hva som skjer, sa Kari til Se og Hør i november.

Men nå har pipa fått en annen låt.

Mandag skriver VG at varme følelser har oppstatt mellom Ole-Kasper og Kari.

– Vi sa at vi ønsket å bruke mer tid, og med tiden har det utviklet seg til noe som kan betegnes som kjærester, sier Næss til avisa.

Paret synes det var lettere å finne ut av forholdet uten TV-teamet rundt seg, og har tilbragt de siste månedene i hverandres selskap. De feiret også nyttårsaften sammen.

– Det føles veldig bra, og vi trives godt sammen, sier Østby til VG.

TV-FJES: Her er paret sammen med "Jakten på kjærligheten"-programleder Katarina Flatland. Foto: Espen Solli/ TV 2
TV-FJES: Her er paret sammen med "Jakten på kjærligheten"-programleder Katarina Flatland. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Legene ga «Jakten»-bonden to år igjen å leve

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.