FANT IKKE KJÆRLIGHETEN: Ola Sylte valgte ut Astrid Elisabeth Fosshaug under fjorårets "Jakten på kjørligheten". Men de to fant ikke kjærligheten sammen. Foto: TV 2
FANT IKKE KJÆRLIGHETEN: Ola Sylte valgte ut Astrid Elisabeth Fosshaug under fjorårets "Jakten på kjørligheten". Men de to fant ikke kjærligheten sammen. Foto: TV 2Vis mer

Jakten-Ola: Ja, jeg dater igjen

- Alle trenger et realt kvinnfolk.

SEHER.NO: Grisebonden Ola Sylte fra fjorårets "Jakten på kjærligheten" ser nå endelig ut til å ha lykkes i sin kjærlighetsjakt.

- Jeg har funnet ei dame som jeg dater og liker veldig godt. Det jeg kan bekrefte, er at hun er snill og artig. Vi dater nå, så får tiden vise. Det som er helt sikkert, er at alle trenger et realt kvinnfolk, sier Sylte til Her og Nå, men han vil ikke si hvem han har stevnemøter med.

I november i fjor valgte Sylte ut Astrid Elisabeth Fosshaug som sin utvalgte frier. Samtidig ble det raskt kjent at de to slet med å utvikle følelsene som skulle til, og at de ikke fant kjærligheten på TV.

I etterkant innrømmet Sylte at "Bonderomantikk" ikke var som han forventet.

- Det er klart, det var nok ikke som jeg forventet, nei. Da jeg meldte meg på, forventet jeg meg noe annet - selvsagt at jeg skulle finne meg en kjæreste. Men det må jeg bare godta, man kan ikke styre følelsene sine på den måten, sa han til Seher.no.

Men Sylte understreket at det ikke hadde manglet på tilbud, selv etter at TV-kameraene ble skrudd av.

- Jeg får vel alltid tilbud fra kvinner, men det er ikke bestandig like godt å vite hva de mener med kontakten de tar. Det er av varierende seriøsitet, og jeg får ofte følelsen av at noen tar kontakt bare på grunn av at jeg har vært på TV, sa han til Seher.no i slutten av januar.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Har hemmelig fortid sammen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.