KRISE-DATE: I ukens episode av «Jakten på kjærligheten» får både bønder og friere kjenne på nervene under speed-datene på Hoel gård. Stranda-bonden Martin Vågsæter, her avbildet med programleder Katarina Flatland, har opplevd pinlige dater tidligere.  Foto: Espen Solli/ TV 2
KRISE-DATE: I ukens episode av «Jakten på kjærligheten» får både bønder og friere kjenne på nervene under speed-datene på Hoel gård. Stranda-bonden Martin Vågsæter, her avbildet med programleder Katarina Flatland, har opplevd pinlige dater tidligere. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

«Jakten»-Martin avslører sin verste date

- Det var helt krise, sier TV 2-bonden til Seoghør.no.

Publisert

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent hvilke fire heldige bønder som får søke lykken i høstens sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

I ukens episode får bøndene Sondre Stubrud (29), Axel Tobias Sanderud (43), Audun Øygard (40) og Martin Vågsæter (22) sitt første møte med noen av sine utvalgte friere.

Sammen med programleder Katarina Flatland (27) har de fire bøndene og deres ti respektive friere tatt turen til Hoel gård ved Mjøsa. Der skal bøndene finne ut hvilke friere de vil bli bedre kjent med, og hvem som må vende nesen hjemover igjen.

«Jakten»-bøndenes første møter med frierne er under de notoriske speed-datene, som fort kan by på spesielle overraskelser eller pinlige stillheter.

Årets yngste bonde, Martin Vågseter fra Stranda i Møre og Romsdal, har imidlertid vært ute for flaue stevnemøter også før han ble med i «Jakten på kjærligheten».

Saken fortsetter under bildet.

MØTER FRIERNE: Årets «Jakten»-bønder (f.v) Audun Øygard, Axel Tobias Sanderud, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter loses ut i kjærlighetsjakten på TV 2, fulgt av programleder Katarina Flatland. Foto: TV 2
MØTER FRIERNE: Årets «Jakten»-bønder (f.v) Audun Øygard, Axel Tobias Sanderud, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter loses ut i kjærlighetsjakten på TV 2, fulgt av programleder Katarina Flatland. Foto: TV 2 Vis mer

- Det var helt krise

Den 22 år gamle storfe- og grisebonden forteller til Seoghør.no at han ble utsatt for sin verste date mens han var bosatt i USA.

I 2010 og 2011 var Martin utvekslingsstudent i delstaten Sør-Daktoa, der han bodde i indianerreservatet Cheyenne River Indian Reservation.

Martin, gikk i andre klasse på videregående og var elev ved Cheyenne-Eagle Butte School, da han dro på date med en jente, som ikke så ut til å være spesielt imponert av sin norske kavaler:

- Jeg og en jente som jeg ble kjent med via en venninne hadde en date i en bil. Vi hadde kjøpt noe mat, og etter at vi hadde spist, bare fant hun fram mobilen sin og sendte meldinger til noen andre, minnes han.

Saken fortsetter under bildet.

BODDE I USA: - Bildet er fra dagen jeg henta mor og søster på flyplassen da de besøkte meg. Jeg tenkte jeg skulle overraske dem litt ekstra ved å kle meg som en skikkelig cowboy, sier Martin Vågsæter til Seoghør.no.  Foto: Privat
BODDE I USA: - Bildet er fra dagen jeg henta mor og søster på flyplassen da de besøkte meg. Jeg tenkte jeg skulle overraske dem litt ekstra ved å kle meg som en skikkelig cowboy, sier Martin Vågsæter til Seoghør.no. Foto: Privat Vis mer

I ukens episode av «Jakten» får man se at samtalen går i stå mellom flere av bøndene og frierne deres. Og dét ble også tilfelle mellom Martin og den amerikanske jenta for omlag fem år siden:

- Jeg prøvde å holde i gang en samtale, men hun svarte bare med ett ord og stilte ingen spørsmål tilbake. Bare satt og så på mobilen, hehe. Det var HELT krise! Det ble ingen flere dater i bilen med henne, for å si det sånn, sier Martin Vågsæter lattermildt.

Skype-fiasko og yoga

I årenes løp er det blitt flere mer eller mindre pinlige speed-dater i «Jakten på kjærligheten».

Da bonden Lars Tomas Sletten Kapelrud, som var med i TV 2-programmet i 2013, måtte ta en speed-date via Skype gikk samtalen mellom ham og frieren helt i stå.

Se video nedenfor! 

Og da sauebonden Kjartan Bergsvåg skulle på speed-date med yogainstruktøren Anne Elisabet Berg i fjorårets sesong, måtte han innrømme sitt noe anstrengte forhold til treningsformen.

- Hun viste seg å være en veldig flott dame, jeg fikk feil. Jeg må nok gå litt i meg selv når gjelder slike fordommer. Jeg synes Anne Elisabet er en feiende flott dame, det må jeg bare få si, sa Bergsvåg til Seoghør.no i etterkant av speed-daten. 

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandag kveld klokken 20.00.

LES OGSÅ: Ser du hva som er annerledes med Alicia Keys?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer