«Jakten»-Kristin: - Mistanken min hadde vart i flere dager allerede

Kristin Emine Lande Eeg hadde forsonet seg med «Jakten»-bonden Rubens valg selv før han tok sin endelige avgjørelse.

SEOGHØR.NO: I mandagens nervepirrende episode av «Jakten på kjærligheten» fikk seerne være vitne til at bøndene tok sine aller siste friervalg.

Både Ruben Tunestveit Kengakaran (28), Else Marie Tveit Rødby (33), Ole-Kasper Næss (42) og Kjartan Bergsvåg (36) stod foran hver sin tøffe avgjørelse: Hvilken frier skulle de sende hjem, og hvilken frier ønsket de å bli bedre kjent med?

I episoden forteller den sjarmerende saue- og storfebonden Ruben at han sliter med å velge. Til slutt er det Kristin Emine Lande Eeg som må forlate gården på Tunes utenfor Bergen.

Se Ruben, Christina og Kristin trene sammen i klippet øverst i saken!

Til Seoghør.no forteller Kristin hvordan det var å få beskjeden fra «Jakten»-bonden under friervalget.

- Jeg var veldig forberedt på det da jeg satt der. Jeg forberedte meg egentlig etter det valget der vi ble to, for da merket jeg veldig kjemien mellom Ruben og Christina. Men det var selvfølgelig litt trist, jeg skulle gjerne blitt bedre kjent med Ruben også, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

TRENINGSGLADE: Både Ruben og Kristin (foran t.h) liker å trene, men etter friernes treningsøkt med «Jakten»-bonden er det Christina (bak) som får bli værende på gården.  Foto: TV 2
TRENINGSGLADE: Både Ruben og Kristin (foran t.h) liker å trene, men etter friernes treningsøkt med «Jakten»-bonden er det Christina (bak) som får bli værende på gården. Foto: TV 2 Vis mer

Ville ikke ødelegge

Under forrige friervalg sendte Ruben hjem Sunniva Michelle Tonning, som han delte årets første «Jakten»-kyss med etter at hun hadde åpnet seg om morens død. Etter det valget stod han igjen med Kristin og frieren Christina Tamara Caceres.

Og det tok altså ikke lang tid før Kristin la merke til den gode tonen mellom Ruben og Christina, selv om det siste friervalget lå fram i tid.

- Jeg trakk meg litt unna da jeg merket kjemien deres, jeg ville ikke prøve å ødelegge noe der. Men det blir jo sårt, man er i en veldig sårbar situasjon der man har prøvd å åpne seg mest mulig på kort tid, sier Kristin til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

FRA FIRE TIL EN: Det er Kristin (ytterst t.v) som sendes hjem av Ruben Tunestveit Kengaran i mandagens episode av «Jakten på kjærligheten». Kathinka (nr. to f.v) røk ut først, fulgt av Sunniva. Rubens siste gjenværende frier er Christina (ytterst t.h).  Foto: Espen Solli/ TV 2
FRA FIRE TIL EN: Det er Kristin (ytterst t.v) som sendes hjem av Ruben Tunestveit Kengaran i mandagens episode av «Jakten på kjærligheten». Kathinka (nr. to f.v) røk ut først, fulgt av Sunniva. Rubens siste gjenværende frier er Christina (ytterst t.h). Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

I mandagens episode fikk man se hvordan Ruben og de to frierne koblet av med en treningsøkt før det avgjørende valget. Da ble flørtingen mellom den veltrente «Jakten»-bonden og Christina tydelig, mens Kristin holdt seg mer i bakgrunnen.

- Var kjemien mellom Ruben og Christina under treningen en siste bekreftelse på mistanken din?

- Nei, mistanken min hadde vart i flere dager allerede. Jeg begynte egentlig å se litt konturene av ting da vi var og danset (Bachata, journ.anm.).

- Likevel var det veldig mye nerver og sommerfugler i forkant av valget. Man blir veldig preget av den situasjonen man er i, og forvirret med tanke på hva man føler og tror, sier Kristin til Seoghør.no.

Se Ruben, Christina og Kristin trene sammen i klippet øverst i saken!

TRAKK SEG UNNA: Kristin (t.v) sier til Seoghør.no at hun holdt seg litt i bakgrunnen da den gode kjemien mellom Ruben og Christina (t.h) ble tydelig.  Foto: Espen Solli/ TV 2
TRAKK SEG UNNA: Kristin (t.v) sier til Seoghør.no at hun holdt seg litt i bakgrunnen da den gode kjemien mellom Ruben og Christina (t.h) ble tydelig. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Selv om den søte frieren gjerne skulle ha blitt bedre kjent med Ruben, understreker hun at tiden etter «Jakten»-innspillingen ikke har vært vanskelig.

- Det har gått veldig fint. Jeg er ikke bitter for at jeg ikke ble valgt. Jeg tror Ruben får alt han ser etter i en jente hos Christina. Og jeg har fått flere nye venninner - de andre frierne, hehe. Men det er pinlig å se seg selv på TV, legger Kristin Emine Lande Eeg lattermildt til.

Klarte ikke å bestemme seg - nesten

I forkant av ukens «Jakten»-episode fortalte vossabonden Kjartan Bergsvåg (36) at han slet kraftig med friervalget sitt.

- Jeg bestemte meg i siste sekund, egentlig. Like før jeg skulle møte dem på tomannshånd, røpet han overfor Seoghør.no.

Til slutt bestemte Kjartan seg imidlertid for å sende hjem yogainstruktør Anne Elisabet, mens Tina Strandrud fikk være med videre.

For Hurum-bonden Else Marie falt det endelige valget på André Grønningsæter, noe som betød at hun med tungt hjerte måtte sende hjem Espen Presthus.

Hjortebonden Ole-Kasper Næss fikk positivt svar fra Kari Østby da han bad henne om å bli med videre. Dermed var det frier Merete Myrstad som måtte forlate gården hans på Løken.

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandager klokken 20.00!

Nedenfor kan du få et gjensyn med tidligere «Jakten»-klipp:

LES OGSÅ: Biebers store jubelkveld

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.