KASTET UT FORELDRENE: TV-bonden Kristian Akervold, her sammen med programleder Kathrine Moholt, kastet ut foreldrene før jentene kom til gården. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KASTET UT FORELDRENE: TV-bonden Kristian Akervold, her sammen med programleder Kathrine Moholt, kastet ut foreldrene før jentene kom til gården. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Jakten-Kristian kastet ut mamma

TV-bonden var redd foreldrene skulle sniktitte på ham og jentene.

SEHER.NO: "Jakten på kjærligheten"- bonden Kristian Akervold (32) ville ha huset for seg selv da han skulle sjekke damer på TV.

Akervold var redd for at foreldrene skulle sniktitte på ham og jentene.

- Foreldrene min ville helst bare dra en tur opp til setra på fjellet, men det var ikke jeg veldig glad for. Jeg synes rett og slett at det ble for nært. De dro til Wien og det var vi alle kjempefornøyde med, sier bonden til Her og Nå.

Kristian Akervold liker at ting blir gjort på hans måte.

- Jeg sa klart i fra til alle at jeg kom til å være nøye på at alle skulle få like mye tid med meg. Jeg hadde mye å finne ut for min egen del, så jeg gjorde det som var best for meg.

Mandag derimot, fikk Kristian ikke viljen sin, da en av frierene Mette Skjeldam dumpet TV-bonden.

Tidligere mandag fortalte Kristian Akervold til Seher.no at hvis Skjeldam ikke hadde trukket seg, da ville hun heller ikke blitt sendt hjem. Dermed ville hun ha blitt en av de fire TV-bonden ville tatt med seg hjem på gården.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Beklager, toger er gått!