«Jakten»-Kjartans rumpekommentar gikk ikke helt som planlagt

- Jeg mente det like mye andre gang, sier TV-bonden til Seoghør.no. Se video!

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» får seerne følge de fire bøndene og de endelige frierne deres på hver sin romantiske ferietur.

Vossabonden Kjartan Bergsvåg (36) tar med seg Tina Strandrud (42) til Silvaplana i de sveitsiske alper, etter å ha besøkt familien hennes. Det sporty «Jakten»-paret benytter anledningen til å ta seg en fottur i den flotte naturen.

Under utflukten blir det imidlertid tydelig at Kjartan setter pris på mer enn de majestetiske omgivelsene.

- Vet du, Tina, det er ganske bra at jeg går bak deg. For da har jeg den fantastisk fine utsikten til fjellene der, og så kan jeg se på den fine rumpa di! utbryter «Jakten»-bonden lattermildt i episoden.

Se video av Kjartans kompliment på fotturen øverst i saken!

Overfor Seoghør.no røper imidlertid de to at den rumpekommentaren som vises i programmet, var nøye planlagt.

- Han kom med den veldig spontant egentlig, men produksjonsteamet snappa opp akkurat det. Det var jo ment til meg, så det ble litt komisk. Han måtte gjenta det et sted med bedre utsikt, så da visste jeg jo hva han skulle si, hehe, sier Tina Strandrud.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT NATUR: Kjartan Bergsvåg og frieren Tina Strandrud er begge glade i friluftsliv. I mandagens «Jakten»-episode besøker de Silvaplana i Sveits sammen.  Foto: TV 2
FLOTT NATUR: Kjartan Bergsvåg og frieren Tina Strandrud er begge glade i friluftsliv. I mandagens «Jakten»-episode besøker de Silvaplana i Sveits sammen. Foto: TV 2 Vis mer

Ble fanget opp på mikrofon

Kjartan Bergsvåg legger til at han kom med det opprinnelige komplimentet mens han og frieren ikke ble filmet av TV-teamet.

- Vi var ikke på teip akkurat da, så da hadde jeg litt lavere terskel på å si sånt. Men så snappet TV-teamet det opp likevel, vi hadde jo mikrofoner, sier den sjarmerende bonden til Seoghør.no.

- Hvordan var det å måtte gjøre en «reprise» av rumpekommentaren for TV-teamet?

- Det gikk fint, det. Det er kjekt å gi folk kompliment, og et godt kompliment kan aldri gjentas for ofte. Og jeg mente det like mye andre gangen jeg sa det, påpeker Kjartan muntert.

Etter å ha rost bakenden til frieren sin, begynner TV-bonden å mase godlynt om at han vil stoppe og drikke vin. 

- Det var en veldig god vin, mener jeg å huske. Sveitsere er så flinke med lokal mat, og vi fikk med oss ost og spekepølse i sekken på turen. Det var veldig godt, alt sammen, minnes han overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

IDYLL: Det er allerede en stund siden Kjartan og Tina besøkte Silvaplana i Sveits, så den gang hadde ikke høstfargene kommet. Dette bildet fra oktober 2011 viser imidlertid området i all sin høstprakt.  Foto: © Frank Lukasseck/Corbis
IDYLL: Det er allerede en stund siden Kjartan og Tina besøkte Silvaplana i Sveits, så den gang hadde ikke høstfargene kommet. Dette bildet fra oktober 2011 viser imidlertid området i all sin høstprakt. Foto: © Frank Lukasseck/Corbis Vis mer

Imidlertid var det verken god mat eller godt drikke som var høydepunktet på den luftige fotturen i Sveits.

- Det var jo å se på den vanvittig fine naturen og fjellene der, i lag med rumpa til Tina. Det var en fantastisk sammensetning, sier Kjartan Bergsvåg lattermildt til Seoghør.no.

Frieren Tina synes derimot det er vanskeligere å trekke frem ett høydepunkt fra utflukten.

- Det var fantastisk utsikt, og vi hadde jo helt nydelig vær. Det sludda like før vi kom, og det sludda like etterpå også tror jeg. Vi møtte på dyr og hadde det veldig koselig. Og for oss nordmenn er det ganske spesielt å se så svære trær på 2000 meters høyde, så det var litt merkelig og fascinerende, sier Tina Strandrud til Seoghør.no.

«Stakk av» til Italia

På tross av at turen til Sveits var svært vellykket, nøyde ikke «Jakten»-paret seg med det. Mandag skriver VG at de to også rakk en svipptur alene over grensen til Italia mens de var borte.

Tina forteller til Seoghør.no at hun og Kjartan bestemte seg for å «hive seg rundt» da de fikk vite at de fikk en ettermiddag for seg selv.

- Det var veldig godt å få litt tid vekk fra hele settingen med filming og faste opplegg. Vi fikk et pusterom og gjorde ikke annet enn å gå litt rundt og kikke og spise middag. Men det var deilig å få slippe presset om å uttale oss om alt hele tiden, og å få være litt stille sammen også, sier den søte frieren til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

FRA FIRE TIL EN: Vossabonden Kjartan Bergsvåg begynte med frierne (f.v. med klokka) Rachel Tvedt, Margrethe Bøe, Anne Elisabet Berg og Tina Strandrud. Nå er Tina hans siste, gjenværende frier. Foto: Espen Solli/ TV 2
FRA FIRE TIL EN: Vossabonden Kjartan Bergsvåg begynte med frierne (f.v. med klokka) Rachel Tvedt, Margrethe Bøe, Anne Elisabet Berg og Tina Strandrud. Nå er Tina hans siste, gjenværende frier. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Hun legger til TV-formatets krav om å prate konstant og snakke om følelsene sine, fort blir litt intenst og slitsomt.

- I Italia var vi bare i øyeblikket og trengte ikke å prate hele tiden, det var deilig! understreker Tina overfor Seoghør.no.

Se mer fra Kjartan og Tinas romantiske tur til Sveits i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag klokken 20.00!

I mandagens episode får man dessuten se Ruben Tunestveit Kengakaran (29) og frieren Christina Tamara Caceres (26) på ferie på Malta, mens Ole-Kasper Næss (42) tar med seg frieren Kari Østby til Kilkenny i Irland. Else Marie Tveit Rødby (33) tar med seg frieren André Grønningsæter til Helsinki.

Se tidligere «Jakten»-klipp nedenfor:LES OGSÅ: Sjekket inn på kjendishotell