NOK Å VELGE I: Guro Husebys ti friere skal bli til seks i tirsdagens program. Foto: Asker
NOK Å VELGE I: Guro Husebys ti friere skal bli til seks i tirsdagens program. Foto: AskerVis mer

"Jakten" kan bli snudd på hodet

TV 2 kan få et gedigent problem hvis både Guro og Silje ønsker seg Frank som sin livsledsager.

SEHER.NO: Frieren Frank Asbjørn Hole Nilsen (29) sendte inn tre like brev til like mange bønder i TV 2-suksessen "Jakten på kjærligheten". Guro Huseby, Silje Stensland og Ragnhild Strømmen Strand fikk alle brev av den kjærlighetssyke 29-åringen.

Guro og Silje valgte begge å ta med seg Frank videre i programmet. Det kan bety trøbbel - alvorlig trøbbel - for TV 2 og produksjonsselskapet Nordisk Film.

- Ingen enkel situasjon
I tirsdagens "Jakten på kjærligheten" får de fire bøndene møte de frierne de har plukket ut fra "haugene" av brev. Møtet foregår gjennom en speed-date med hver enkelt av dem, og mot slutten av episoden får man se hvilke seks bøndene har valgt å ta med seg til neste program.

I teorien kan Frank Asbjørn Hole Nilsen gå videre hos både Guro og Silje. Og hva skjer hvis dette er mannen begge ønsker å dele livet sitt med?

- Det må vi jo i så fall forholde oss til. Men det er ingen enkel situasjon man da kommer opp i. For det er jo en regel som sier at én frier ikke kan flytte inn på to gårder, sier informasjonssjef i TV 2, Marianne Røiseland, til Seher.no.

Røiseland har ikke spesielt lyst til å spekulere i hva kanalen og produksjonsselskapet gjør dersom denne teorien plutselig skulle slå ut i full blomst.

- Da sitter vi muligens i den situasjonen at frieren må velge hvilken bonde han vil ha. Det er en mulig løsning, selv om konseptet da blir snudd litt på hodet. Ypperlig er det jo ikke, sier hun.

- Vil ødelegge litt
Det som i hvert fall er sikkert, er at det vil bli spennende å se om Guro og Silje velger nettopp Frank blant sine seks friere. Og ifølge Røiseland er det bare bra at slike situasjoner oppstår i et program som dette.

- Det er bare en ting som vi må forholde oss til. Vi som lager programmet må ikke legge oss opp i for mye, det er tross alt bøndenes følelser og kjærlighetsliv det er snakk om. De må selv få velge hvem de kan tenke seg å ha med videre, sier TV 2s informasjonssjef, som innrømmer at kanalen kan havne i en litt kinkig situasjon utover.

- Det vil ødelegge litt, ja, innrømmer hun.

Frank Asbjørn Hole Nilsen på sin side har fra starten av fått klarsignal om å gjøre sitt for å kapre begge de to bøndene.

- Jeg har hele veien fått beskjed fra Nordisk Film om at hvis jeg går videre hos begge, da skal de ordne det praktiske. Så sånn sett har det aldri vært et problem, sier Nilsen til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Fant kjærligheten etter "Jakten"