SJEKKEGJENG: Høsten 2005 var det Ingeborg Semb, Lars Julius Bjørnstad, Lars Jacob Galåen og Tollef Grindstad som ble sjekket opp på TV. Foto: TV 2
SJEKKEGJENG: Høsten 2005 var det Ingeborg Semb, Lars Julius Bjørnstad, Lars Jacob Galåen og Tollef Grindstad som ble sjekket opp på TV. Foto: TV 2Vis mer

Jakten-Ingeborg ble mamma

Fikk en liten gutt.

SEHER.NO: Ingeborg Semb fant ikke lykken med noen av deltakerne som besøkte gården hennes på Biri gjennom "Jakten på kjærligheten" i 2005. Men etter at kameraene ble skrudd av fant hun lykken med Geir Henning Aaløkken, og onsdag ble paret foreldre.

Gutten som ble født 21 oktober har fått navnet Edvard Nikolai. Han veide 3.070 gram da han ble født og var 50 cm lang, meldes det i fødselsannonsen i GD. Dermed har Line Isabel blitt storesøster.

Ingeborg fant ikke kjærligheten på TV, men mens programmet gikk på TV hadde hun allerede funnet kjærligheten med Geir Henning Aaløkken. De to traff hverandre da han kom for å kjøpe liftgardiner på gården hennes.

- Det er jeg veldig glad for, at han sjekket opp meg. For jeg er ikke noe god på det. Jeg merket med en gang at vi hadde god kjemi, det er noe jeg er veldig opptatt av. Og så har han den indre tryggheten som jeg har leita så lenge etter, har hun tidligere uttalt til Dagbladet.

I "Jakten på kjærligheten" valgte hun til slutt ut Johan Hammer til å være med på den siste turen, men de to fant ikke kjærligheten.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ville spionere på Jakten-frierne