ENDELIG LYKKELIG: Inga Berit Lein var med i første sesong av «Jakten på kjærligheten» i 2004. Nå har hun endelig funnet lykken.  Foto: Jonas Frøland
ENDELIG LYKKELIG: Inga Berit Lein var med i første sesong av «Jakten på kjærligheten» i 2004. Nå har hun endelig funnet lykken. Foto: Jonas FrølandVis mer

«Jakten»-Inga Berit fant kjærligheten i nabohuset

Amors piler traff ikke da bonden Inga Berit Lein deltok i «Jakten på kjærligheten». Nå har hun funnet lykken – på andre siden av jordet.

SEOGHØR.NO: Hele Norge ble kjent med Inga Berit Lein (35) fra Verdal i Trøndelag gjennom første sesong av TV2-programmet «Jakten på kjærligheten» i 2004.

Den gang var det hun som fikk flest frierbrev av alle, men romantikken uteble.

Nå har hun funnet drømmemannen i tobarnsfaren Geir Strøm (41). 

- Flyttelasset har gått 200 meter. Geir og jeg er nå samboere, avslører Inga Berit til Se og Hør og fortsetter:

LES MER : I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer og se bilde av det nye paret. Foto: Se og Hør
LES MER : I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer og se bilde av det nye paret. Foto: Se og Hør Vis mer

- Det føles fint å dele dagene med en jeg har god tone med, og som har interesse for gårdsbruk, sier hun. 

Falt for naboen

Paret ble først kjent i fjor sommer, til tross for at Geir har bodd bare 200 meter fra Inga Berits gård i vel ti år.

Tobarnsfaren tok kontakt med henne for å spørre om lov til å lete med metalldetektor på jordene hennes. 

– Det sa jeg ja til. Han lette etter gamle ting, og fant meg, sier sauebonden til Se og Hør. 

Selv om 35-åringen gikk gjennom en skilsmisse i 2010 med ektemannen gjennom to år, Svein Jarle Bjørnås, mistet hun aldri troen på at hun en dag ville finne kjærligheten igjen.

– Man lærer så lenge man lever. Geir og jeg har mange felles interesser, som friluftsliv og dyr – og liker begge at det er litt liv rundt oss. Vi har det fint, slår hun fast.

Saken fortsetter under bildet.

BONDEROMANTIKK: Katrine Moholt sammen med bøndene i «Jakten på kjærligheten» fra 2004,  Magnus Valen-Sendstad (f.v.), Inga Berit Lein, Hans Ole Nafstad og Wenche Søndrol. Foto: Sigbjørn Vedeld
BONDEROMANTIKK: Katrine Moholt sammen med bøndene i «Jakten på kjærligheten» fra 2004, Magnus Valen-Sendstad (f.v.), Inga Berit Lein, Hans Ole Nafstad og Wenche Søndrol. Foto: Sigbjørn Vedeld Vis mer

Plass til barn

Geir har flyttet inn på gården til Inga Berit med sine to barn på åtte og ti år. Gårdshuset er nå under oppussing, men hun er usikker på om paret i fremtiden vil få egne barn.

– Å få egne barn er ikke noe jeg planlegger. Skjer det, så skjer det. Men jeg utelukker det ikke, forteller den tidligere TV-profilen til Se og Hør. 

Inga Berit gjorde også TV-comeback i 2014, da hun var med i TV2-programmet «Bønder i by'n», der hun sammen med flere bønder ga storbyfolk råd om livet som bonde. 

LES OGSÅ: Kan bli pappa på Grand Prix-scenen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.