SLUTT: Guro Huseby, som var med på «Jakten på kjærligheten» i 2008, og kjæresten Hans Nielsen Hauge har nå endt deres forhold.  Foto: TV 2
SLUTT: Guro Huseby, som var med på «Jakten på kjærligheten» i 2008, og kjæresten Hans Nielsen Hauge har nå endt deres forhold. Foto: TV 2 Vis mer

«Jakten»-Guro singel igjen

- Nå ser jeg bare fremover...

SEHER.NO:  Bondejenta Guro Huseby (29) fra Sandefjord ble rikskjendis, da hun i 2008 var med på TV 2s populære realityserie «Jakten på kjærligheten».

Programmet var en suksess for 29-åringen, som fant lykken med frieren Svein Are Trollsås (32).
 
Forholdet endte dessverre ikke helt som de to hadde håpet, og våren 2009 kunne de bekrefte at romansen var over.

Rett før sommeren samme år fant Guro lykken på nytt, denne gangen med 32 år gamle Hans Nielsen Hauge (32).

Denne uken kan imidlertid ukebladet Se og Hør avsløre at også dette forholdet nå har tatt slutt.

- Det ble slutt for en kort tid siden. Vi hadde det veldig bra sammen, men da Hans dro til Katmandu i vinter for å jobbe, følte jeg at vi skled gradvis fra hverandre. Vi kommuniserte mye sammen, men kvaliteten på kontakten ble dårligere og dårligere, sier Guro til bladet.

  I i intervjuet - som du kan lese hele av i tirsdagens utgave av Se og Hør - avslører Guro at hun håper hun vil møte kjærligheten igjen.
 
- Jeg tror fullt og helt på at det finnes en der ute som passer for akkurat meg. Kanskje jeg møter ham når jeg minst venter det?

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jakten-Svein Are har funnet lykken igjen