«Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-frierens overraskelse gikk ikke etter planen

- Jeg syntes jo det var kleint, innrømmer «Jakten på kjærligheten»-Beatrice.

«Jakten på kjærligheten»-bonden Beatrice Fjell blir flau når frier TJ skal fremføre en sang for henne på gitar. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Årets utgave av «Jakten på kjærligheten» er allerede godt i gang, og nå har bøndene fått besøk av frierne på sine respektive gårder. Årets og tidenes yngste gårdsarbeider i serien er 24 år gamle Beatrice Fjell fra Lommedalen i Bærum.

I episoden som vises på TV den 23. oktober skal Fjell sende hjem den første frieren fra gården. Før den tid kommer, skal hun bli kjent med guttene som har kommet på besøk. Én av frierne heter Tor Jonas Wilhelmsen. Han går under kallenavnet «TJ», og er en gammel kjenning av bonden.

I dagens episode av serien bestemmer han seg for å ta Beatrice til side, for å vise henne sine musikalske ferdigheter. Med gitaren i hendene forsøker han å spille en låt for 24-åringen, men ting går ikke etter planen.

UTVALGT: Beatrice Fjell (24) er en av fire bønder som får lete etter kjærligheten på TV i «Jakten på kjærligheten». Her får hun beskjeden fra programleder Katarina Flatland, etter å ha mottatt bunken med frierbrev. Video: TV 2 Vis mer

- Ganske selvironisk

Poenget med hendelsen var å vise bonden at han har myke sider også, og at han ikke er så fjollete som han fremstår overfor henne.

- Jeg har brukt det litt som en forsvarsteknikk i og med at det er så mange gutter som skal ha oppmerksomheten og sånt, men nå kommer hun til å få se en bedre side, sier frieren i programmet.

  • Se klippet øverst i artikkelen!

Overfor Se og Hør utdyper Wilhelmsen det som til slutt ble en ganske så klein affære.

- Jeg er en ganske selvironisk person og tuller mye, men dette innslaget var noe jeg ville gjøre for å imponere og vise at jeg også har en seriøs side. Jeg har jo opptrådt mye på scene, men denne opptredenen kan ikke sammenlignes med noe jeg har gjort tidligere, forteller han og fortsetter:

- Det ble veldig intimt og følelser tok litt overhånd. For første gang opplevde jeg presentasjonsangst fordi jeg fikk for store forventninger til meg selv.

- Det var kleint

Han forteller at han kunne sangen godt, men at det var vanskelig å konsentrere seg med Beatrice sittende foran ham. Likevel oppfattet han ikke den noe mislykkede opptredenen som spesielt pinlig.

- Det er veldig få situasjoner som gjør meg flau, og jeg tar denne opptreden med en smule humor og tenker på det som en kar som ville imponere - selv om han ikke traff tonen hele tiden. Jeg håper også at hun opplevde det som mer morsomt enn kleint.

Beatrice må imidlertid skuffe «TJ» der, for overfor Se og Hør avslører hun at hun personlig opplevde det hele som merkelig.

SAMME HÅR: «Jakten»-bonde Beatrice Fjell hadde møtt frieren «TJ» før speeddaten i TV 2-programmet. Foto: TV 2
SAMME HÅR: «Jakten»-bonde Beatrice Fjell hadde møtt frieren «TJ» før speeddaten i TV 2-programmet. Foto: TV 2 Vis mer

- Det var jo … jeg syntes jo det var kleint. Og jeg så jo på ham at han var veldig nervøs, så jeg syntes jo litt synd på ham, for det gikk ikke sånn kjempebra, forteller hun og fortsetter:

- Og så løp han ut etterpå, jeg tror ikke han turte å høre tilbakemeldingen min med én gang. Men jeg snakket med ham om det dagen etterpå, spurte hvorfor han valgte den sangen og sånn. Jeg tror det var hans måte å vise det han følte på, ut fra den sangen han valgte, forklarer 24-åringen.

Hun forteller at ingen har sunget for henne tidligere i såpass seriøse sammenhenger. Hvis noen har spurt om å synge for henne, har hun takket nei. Denne gangen var det imidlertid uunngåelig.

- Det var jo et fint initiativ å ta meg til siden. Jeg så gitaren og tenkte at det vel ble noe spilling. Jeg synes i utgangspunktet det er veldig flaut å bli sunget til og spilt for. Men det var jo fint gjort, det var for så vidt hyggelig, sier hun.

GLAD I DYR: Beatrice Fjell har vokst opp med hester, og driver i dag et smårbruk som hun leier. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GLAD I DYR: Beatrice Fjell har vokst opp med hester, og driver i dag et smårbruk som hun leier. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Vil stifte familie

Beatrice driver med hest på et småbruk som hun leier. Hun har vært singel i nesten tre år, og er nå klar for å endre på den tilværelsen. Det kunne hun avsløre da Se og Hør møtte henne i april.

- Jeg har hørt rykter om at jeg er den yngste kvinnen, men jeg føler meg klar for å finne mannen i mitt liv. En å vokse sammen med, og stifte familie med. Det er derfor jeg har meldt meg på.

Fjell fortalte videre at hun er på jakt etter en som deler samme drøm som henne. Driften på gården er tung, og et par sterke mannehender mener hun kan være behjelpelig i hverdagen.

- Humor er noe jeg setter veldig høyt. Og at han er snill og omtenksom. En som elsker og respekterer meg for den jeg er. Han må gjerne være utadvendt og kreativ, det er i så fall et pluss. Ellers må han være en voksen og selvstendig person.

- Er du åpen for å kysse på tv?

- Ja, det er jeg absolutt. Jeg må jo test-kysse litt, sa hun lattermildt, og fortsatte:

- Jeg er ganske åpen av meg som person, så jeg frykter ikke at det skal bli et problem å date foran kamera. Litt rart blir det kanskje, men det er noe man bare må vende seg til, tror jeg.

LES OGSÅ: Derfor må de forlove seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer