«Jakten»-friere trakk seg før innspilling

En av årets bønder fikk færre gjester på speed-daten enn forventet.

JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN: Odd Arild Svaland, Anna-Liisa Evensen, Anders Ueland og Tor Magne Egge er årets bønder i «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Her er de sammen med programleder Marthe Sveberg. Foto: TV 2
JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN: Odd Arild Svaland, Anna-Liisa Evensen, Anders Ueland og Tor Magne Egge er årets bønder i «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Her er de sammen med programleder Marthe Sveberg. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag blir det avslørt hvilke friere årets bønder tar med seg videre i «Jakten på kjærligheten», etter en runde med speed-dater på Norefjell.

For en av bøndene blir imidlertid utvelgelsen en enkel affære, etter at flere friere ikke kunne være med likevel. Dermed gikk alle frierne, som hadde møtt opp for å date den ene bonden, videre.

Frierene skal ha gitt beskjed til TV 2 om at de hadde ombestemt seg og ville trekke tilbake frierbrevene til «Jakten» bonden.

Presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten», Anne Martha Leidland, sier det ikke er uvanlig at friere trekker seg fra innspillingen

- Dette er folk som av ulike grunner har funnet ut at dette ikke er det rette for dem likevel, eller at de ikke har mulighet til å bli med. For oss er det viktig at de som er med, virkelig er motiverte for dette.

Også tidligere har «Jakten på kjærligheten» opplevet at friere har trukket seg før speed-datene.

I fjor opplevde bonden Linda Bjørnes at en frier trakk seg fra speed-daten.

- Jeg valgte i utgangspunktet ti friere. Men det var en som trakk seg i siste liten uten at jeg husker grunnen til det, slik at det totalt ble ni for min del. I tillegg var det en som ikke rakk komme ned, sa hun til Seoghør.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager kl 20. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: «Jakten»-Anders giftet seg som 25-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer