«Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-friere fant kjærligheten

Fant lykken etter tv-innspillingen.

FANT TONEN: Ida Eriksmoen og Jørgen Bekken fant tonen med hverandre etter endt innspilling av «Jakten på kjærligheten» i fjor. Foto: Privat
FANT TONEN: Ida Eriksmoen og Jørgen Bekken fant tonen med hverandre etter endt innspilling av «Jakten på kjærligheten» i fjor. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I fjor var både Jørgen Bekken (29) og Ida Eriksmoen (27) med på «Jakten på kjærligheten» med håp om å finne lykken med hver sin bonde.

Mens Eriksmoen var en av frierne til Andreas Bolset, var Bekken blant dem som forsøkte å kapre hjertet til Inger Lund. Slik gikk det altså ikke, og nå har de to blitt et par. Det avslører de overfor TV 2 torsdag kveld.

- Vi har det veldig fint sammen, sier Eriksmoen til nettstedet.

ÅRETS BØNDER: Dette er bøndene som skal konkurrere om friere i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer

Paret møtte hverandre for første gang under innspillingen i fjor, og møttes på nytt i januar på en fest med flere av frierne fra tv-serien. Duoen holdt kontakten, og har etter hvert blitt et par.

- Han har en veldig sjarmerende utstråling, også er han snill og genuin, sier Eriksmoen om kjæresten.

Til Se og Hør kan Eriksmoen røpe at hun nå har flyttet inn til Bekken i Nord-Odal, og føler at «Jakten»-eventyret endelig har fått en mening.

På spørsmål om hvordan coronapandemien påvirket dem, kan hun fortelle at den ga dem god tid til å bli kjent med hverandre, da 27-åringen har tilbrakt store deler av tiden hos Bekken.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Brudd for frier-par

Det ble søt musikk mellom flere friere under fjorårets sesong.

Miriam Sandvik meldte seg på programmet i håp om å finne lykken med bonden André Johansen.

På en annen gård ankom frieren Espen André Rødnes - med Inger Lund i kikkerten. Det ble imidlertid ingen romantiske følelser mellom de to, og Rødnes måtte forlate gården.

Heller ikke Sandvik og Johansen var en match - men historien stoppet ikke der. Etter innspilling fant nemlig de to frierne lykken med hverandre.

I mars kom imidlertid beskjeden om at de to hadde gått hver til sitt.

- Jeg kan bekrefte at spekulasjonene om at det er slutt mellom meg og Espen er sanne. Vi slo opp for noen dager siden, fortalte Sandvik til Se og Hør.

LES OGSÅ: Fant kjærligheten på tv: Nå har de giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer