LITT LETTET: - Jeg så at vi ikke hadde noen god kjemi. Han er ikke den rette for meg og omvendt. Egentlig var det som en liten lettelse å bli sendt ut, sier «Jakten»-frier Kari Grønvold (til høyre) til Seher.no. Foto: TV 2
LITT LETTET: - Jeg så at vi ikke hadde noen god kjemi. Han er ikke den rette for meg og omvendt. Egentlig var det som en liten lettelse å bli sendt ut, sier «Jakten»-frier Kari Grønvold (til høyre) til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

«Jakten»-frier vantrivdes på gården

- Jeg kommer aldri mer til å bli med på noe slikt, sier Kari Grønvold.

Publisert
SEHER.NO: I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» ble det klart at Kari Grønvold (57) var den som måtte reise hjem fra gården til bonden Jostein Sundby (50). Det kom ikke overraskende på henne, innrømmer Kari til Seher.no.

- Tidligere på dagen hadde jeg egentlig tenkt til å be om å få dra hjem. Så nei, det kom ikke som noen overraskelse at det var jeg som måtte reise. Men det var selvfølgelig ubehagelig da jeg fikk beskjeden, selv om jeg var litt forberedt, forteller Kari Grønvold til Seher.no.

Ifølge 57-åringen hadde hun ikke snakket med Jostein eller noen av de andre frierne om sine tanker. Men hun skjønte at kjemien til «Jakten»-bonden ikke var den beste.

- Jeg så at vi ikke hadde noen god kjemi. Han er ikke den rette for meg og omvendt. Egentlig var det som en liten lettelse å bli sendt ut, jeg vantrivdes litt på gården. Samtidig har jeg jo konkurranseinstinkt da, og hadde takket ja dersom han hadde villet at jeg skulle være med videre, forteller Kari, som umiddelbart etter innspillingen av «Jakten på kjærligheten» ble slått ut av influensa.

I likhet med mange av de andre frierne i TV 2-programmet hadde Grønvold store problemer med å takle den TV-settingen hun var med på.

- Jeg kommer aldri mer til å bli med på noe slikt. Vi var jo fire damer som kjempet om én mann. Det var unaturlig, og egentlig godt å kunne reise hjem, forteller «Jakten»-frieren, som fortsatt er singel, til Seher.no.

André Olsens frier Lene Berger valgte å trekke seg i mandagens program. Av Christian Fredriks fire friere var det Line Ramsvik som måtte reise hjem, mens Åge André Brømnes valgte å sende ut Marta Sigveland. 

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Tok til tårene på vei hjem fra «Jakten»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer