SKADET SEG: - Jeg får jo nesten ikke puste! Og jeg som er så glad i å le da, jeg sliter både med det og når jeg skal nyse og slike ting, forteller Calle-frier Sølvi J. Heggdal (til venstre på bildet) til Seher.no. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
SKADET SEG: - Jeg får jo nesten ikke puste! Og jeg som er så glad i å le da, jeg sliter både med det og når jeg skal nyse og slike ting, forteller Calle-frier Sølvi J. Heggdal (til venstre på bildet) til Seher.no. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

Jakten-frier skadet på venninne-tur

- Akkurat nå har jeg det ikke veldig godt, forteller Sølvi J. Heggdal.

SEHER.NO: Mandag er det klart for nok en episode av TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten". Fra TV 2-hold har man fra før av varslet tidenes mest dramatiske episode, etter at TV-bonden Kristian Akervold har gitt frieren Anita Orvedal litt vel mye oppmerksomhet i forhold til de to andre, Jeanette Høgli Richardsen og Heidi Berg - noe som får store konsekvenser.

Fullt så dramatisk er det ikke hos Nannestad-bonden, Calle Breen. Drama ble det derimot da en av frierne hans dro på venninne-tur til Riga for et par uker siden. Sølvi J. Heggdal kom nemlig hjem fra den latviske hovedstaden med brist i et ribbein.

- Jeg får jo nesten ikke puste! Og jeg som er så glad i å le da, jeg sliter både med det og når jeg skal nyse og slike ting, forteller Sølvi til Seher.no.

"Jakten"-frieren vil ikke avsløre hva som var grunnen til skaden hun har pådratt seg. Men når Seher.no snakker med henne mandag ettermiddag, legger hun ikke skjul på at hun nettopp har kommet hjem fra legen.

- Det er vel ikke snakk om et brudd, Sølvi?

- Nei, men legen sier at det er vondere med brist. Nå har jeg fått mye smertestillende tabletter, sier den Molde-kvinnen, som nå altså må ta det med ro en liten periode.

- Skaden har skjedd midt under det ene brystet, på en ekkel plass! Det høres forferdelig ut, og akkurat nå har jeg det ikke akkurat godt, medgir hun.

Til Riga dro Sølvi sammen med "Jakten"-konkurrent - og venninnen - Calle-frieren Ann Jorun Løke. Og bortsett fra uhellet hun var utsatt for, hadde Heggdal det fint på tur.

- Vi traff jo bare nordmenn! Litt morsomt var det også at folk kom bort og sa at "hun der er det noe kjent med". Ann Jorun svarte med å si at "det godt skal gjøres å kjenne henne igjen med klær på". Og da gikk det opp for dem hvor de hadde sett meg, ler Sølvi J. Heggdal, som sikter til sine litt lettkledde scener under "Jakten på kjærligheten" denne høsten.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten