Jakten-frier sjekker damer på nettet

Samtidig som han prøver å vinne Anna-Liisa Evensens gunst i «Jakten på kjærligheten», søker en av frierne etter kjæreste på en norsk dating-nettside.

JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN PÅ NETTET: En av de tre gjenværende frierne til Anna-Liisa Evensen er aktiv på en norsk dating-nettside, samtidig som han er med i «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2
JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN PÅ NETTET: En av de tre gjenværende frierne til Anna-Liisa Evensen er aktiv på en norsk dating-nettside, samtidig som han er med i «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Per-Helge Løkkebakken måtte reise hjem mandag, er det kun de tre frierne Tobias Engels, Jøran K. Dahl og Frank Sigvaldsen som er igjen i kampen om å sjarmere «Jakten på kjærligheten»-bonden Anna-Liisa Evensen.

Men for en av de tre frierne er det ikke bare på TV han leter etter den rette.

Sjekker på nett
Seoghør.no kan avsløre at frieren står oppført med en aktiv profil på et av Norges mest profilerte dating nettsteder, hvor han beskriver seg selv som en «varmhjertig, trygg og romantisk» mann.

«Jeg er ærlig, trofast, nysgjerrig, barnslig og voksen, og har en stor armkrok å kose seg i», skriver frieren blant annet.

Det har ført til spekulasjoner om at frieren til bonden som ikke vil kysse på TV, ryker ut før finalen.

- Har hatt den i lang tid
Til Seoghør.no bekrefter han at det er hans profil, men ser ikke noe problem i å ha dating-profilen åpen, samtidig som han er med i «Jakten på kjærligheten».

- Dette er en profil som jeg har hatt i lang tid, lenge før jeg ble med i «Jakten på kjærligheten». Jeg er ikke redd for at folk skal tro jeg røper noe, fordi det tar tre måneder å lagt ned profilen fra man sier opp abonnementet.

Frieren hevder han aldri har blitt spurt av TV 2 om han har noen aktive profiler på dating-nettsider.

- Ingen har sagt noe til meg, så jeg ikke ser ikke noe galt i det.

Han avslører at nett-profilen har ført til flere dater, før han ble med i TV 2s sjekkeprogram.

- Det har blitt noen dater av det, men ingen langvarige forhold.

- Ikke noe problem
Informasjonsansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Anne Martha Leidland, sier til Seoghør.no at hun har vært klar over den aktuelle datingprofilen, men siden den ble opprettet før innspillingen startet, ser ikke kanalen på den som noe problem.

Hun vil imidlertid ikke si om det eksisterer noe forbud mot slike datingprofiler i kontraktene frierne undertegner.

- Kontraktene er mellom oss og deltakerne, og vi går ikke ut med detaljer om innholdet i disse. Deltakerne har meldt seg på fordi de leter etter en kjæreste, og dermed er det ikke unaturlig at de allerede er tilstede på datingsider på nett.

- Det at de har profiler der som er opprettet før programmet startet, røper ikke noe om hvordan det går med dem i programmet.

Seoghør.no har anonymisert frieren, av hensyn til TV-seerne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Det er kjipt å avvise noen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer