BLIR KJENT IGJEN: - Det var ganske travelt en periode, jeg har fått enormt mange kommentarer og henvendelser fra folk som har sett meg på TV. Det har roet seg litt, men jeg merker fortsatt at folk kjenner meg igjen på gata, sier Dina Elisabeth Aarmo. Foto: TV 2
BLIR KJENT IGJEN: - Det var ganske travelt en periode, jeg har fått enormt mange kommentarer og henvendelser fra folk som har sett meg på TV. Det har roet seg litt, men jeg merker fortsatt at folk kjenner meg igjen på gata, sier Dina Elisabeth Aarmo. Foto: TV 2Vis mer

Jakten-frier plages av telefoner

- Mange er slitsomme, og nekter å gi seg, sier "Dina Elisabeth.

SEHER.NO: Dina Elisabeth Aarmo nådde ikke helt opp i kampen om Ola Sylte (30) i den forrige versjonen av "Jakten på kjærligheten". På målstreken ble hun nemlig slått av Astrid Elisabeth Fosshaug, som til tross for å ha nådd lengst av frierne likevel ikke fant den store kjærligheten for grisebonden fra Surnadal.

Snart tre måneder er gått siden "Jakten på kjærligheten" ble avsluttet for denne gang. Fortsatt er Dina Elisabeth Aarmo en singel kvinne. Men tilbudene, de har ikke latt vente på seg.

- Det var ganske travelt en periode, jeg har fått enormt mange kommentarer og henvendelser fra folk som har sett meg på TV. Det har roet seg litt, men jeg merker fortsatt at folk kjenner meg igjen på gata, sier hun til Seher.no.

Mye av det har vært kjærlighetserklæringer. Men skal man tro henne selv, er ikke dette den rette veien å gå hvis man har lyst til å vinne hjertet hennes.

- For noen er det greit å treffe andre på denne måten, men det er ikke noe for meg. Jeg liker å møte personer ansikt til ansikt, det er litt mer min greie, forteller hun.

TV-frieren har fått mellom 200 og 300 henvendelser etter at hun flere ganger viste ansiktet sitt på TV-skjermen. Felles for dem alle er at ingen av dem har vært støtende.

- Mange av dem som tar kontakt er slitsomme, og nekter å gi seg. Da blir jeg oftest litt lei, de klarer tydeligvis ikke å ta imot et hint.

Telefon, sms og Facebook er én ting. Men Dina Elisabeth Aarmo har også fått mer "personlige" henvendelser.

- Jeg har fått et brev i posten, kall det gjerne en kjærlighetserklæring. Det var et dikt. Det er koselig at folk bryr seg, men det brevet har jeg ikke svart på. Og så har jeg fått julekort da, smiler hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nei, jeg er ikke forelsket