«Jakten»-frier nekter å fortsette

- Det var synd, men egentlig helt greit, sier TV-bonden.

MISTER EN AV FRIERNE: André Olsen, Jostein Sundby, Christian Fredrik Sandberg og Åge André Brømnes er bøndene i årets «Jakten på kjærligheten». Mandag mister én av dem - ufrivillig - en av sine friere. Foto: TV 2
MISTER EN AV FRIERNE: André Olsen, Jostein Sundby, Christian Fredrik Sandberg og Åge André Brømnes er bøndene i årets «Jakten på kjærligheten». Mandag mister én av dem - ufrivillig - en av sine friere. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Mandag kveld er det klart for en ny episode av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Denne gangen er det bøndene André Olsen (35) og Åge André Brømnes (27) som skal ta sine valg. Men for én av dem blir valget såre enkelt.

Etter først å ha blitt valgt ut til å være blant bondens fem siste friere, ombestemte nemlig en av jentene seg i etterkant. Hun ønsket ikke lenger å være med i programmet.

Av hensyn til spenningen i TV 2-serien har Seher.no valgt å anonymisere frieren som mandag velger å trekke seg. Den rammede TV-bonden forteller derimot at han ikke tok tapet spesielt tungt.

- Når hun følte at dette var det rette var det bedre at hun trakk seg på dette tidspunktet enn at hun skulle gjøre det senere. Da var det også lettere for meg å fokusere på de fire som er igjen, forteller «Jakten»-bonden, som ikke skal ha fått noen begrunnelse fra jenta det er snakk om.

Ifølge ham selv, hadde han ennå ikke klart å gjøre seg opp noen mening rundt hva han egentlig følte for jenta som valgte å trekke seg.

- Nei, jeg hadde liksom ikke rukket å gjøre meg opp noen mening ennå. Det var synd at hun trakk seg, men også helt greit.

- Synes du at denne frieren burde trukket seg før det forrige valget, slik at du kunne valgt noen andre?

- Jeg kunne valgt en annen, ja - men da dette skjedde slapp jeg samtidig neste valg. Og da kunne jo jeg og de fire jentene slappe mer av, forteller den kjærlighetssøkende «Jakten på kjærligheten»-bonden til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Jakten-frier i retten for sms-sjikane