TRAKK SEG: - Jeg sa tidlig til TV 2 og produksjonen at jeg ikke hadde følelser for André og at jeg ville hjem. Jeg ville dra nesten med én gang vi kom til gården hans, sier Silja Bjørnsen, som mandag trakk seg fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
TRAKK SEG: - Jeg sa tidlig til TV 2 og produksjonen at jeg ikke hadde følelser for André og at jeg ville hjem. Jeg ville dra nesten med én gang vi kom til gården hans, sier Silja Bjørnsen, som mandag trakk seg fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer

«Jakten»-frier følte seg tråkket på

- Jeg hadde en følelse av å bli holdt der mot min vilje, sier Silja Bjørnsen.

Publisert
SEHER.NO: Forrige mandag ble det kjent at en av André Olsens friere i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», Lene Berger, valgte å forlate TV-bonden og reise hjem fra gården. Mandag fikk Olsen en ny nesestyver da også Silja Bjørnsen valgte å forlate ham.

- Jeg sa tidlig til TV 2 og produksjonen at jeg ikke hadde følelser for André og at jeg ville hjem. Jeg ville dra nesten med én gang vi kom til gården hans, og gikk i flere dager på akkord med meg selv. Men jeg ble holdt der på grunn av at de lagde TV, sier Silja til Seher.no.
 
Ifølge «Jakten»-frieren hadde hun en prat med bonden der han spurte om hun kunne tenke seg å være med ham på reisen som avslutter «Jakten»-produksjonen. Der mener hun å ha fortalt ham at hun ikke hadde de følelsene som skulle til, men at hun godt kunne være med på seteren for å se om følelsene utviklet seg til noe mer.

- Der ble det mer og mer klart for meg at jeg burde dra hjem. Det var ganske slitsomt. På seteren skulle jeg ta ham til side, men plutselig kom han og fortalte at han ikke hadde kjemi med meg. Jeg skjønte absolutt ingenting! Men jeg vet at TV 2 ga ham et forvarsel. Kanskje han var redd for å tape ansikt, forteller frieren, som mener at hun ga André - og produksjonen - beskjed om sine tanker allerede før Lene dro hjem sist uke.

- Ja, jeg sa ifra før Lene dro. Men det var vel slik at vi ikke kunne dra hjem samtidig i henhold til produksjonen. Det var sånn at jo mer han tok i meg, jo mer følte jeg at dette ikke var rett. Jeg tenkte «Å Gud, dette er bare helt feil».
 
«Jakten»-frieren hevder at produksjonen og TV 2 ba henne bli værende på gården noen dager - selv om hun ikke ville det selv.

- Jeg følte meg tråkket på, og hadde en følelse av å bli holdt der mot min vilje. Da jeg kom hjem var jeg veldig sliten, jeg tror det er veldig få som forstår at en slik TV-innspilling er veldig, veldig slitsomt, sier Silja Bjørnsen til Seher.no.

Presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Katrine Wergeland, synes det er synd at Silja tenker slik om deltagelsen i programmet.

- Det er trist hvis det er sånn at hun føler seg tråkket på. Men noen ganger er det slik at praktiske ting kan føre til at deltagere må vente på å reise hjem, sier hun til Seher.no.

André Olsen er ikke spesielt lysten på å kommentere utspillene fra sin frier, men avslører at han ikke kjenner seg helt igjen i det som blir sagt.

- Jeg kan si så mye som at Silja var min favoritt etter speed-daten, men det var hun ikke under gårdsuka. De to jeg nå sitter igjen med, ville jeg ha sittet igjen med uavhengig i om Silja hadde trukket seg eller ikke, forteller han til Seher.no

To friere er nå igjen på gården til André Olsen. De to er Caroline Flisnes og Anneli Waleniussen.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Tok til tårene på vei hjem fra JaktenVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer