Jakten-frier ble pappa

Jakten-frier Andreas Gran har fått barn med trebarnsmoren Linn Iren.

BLE FAR: Andreas Gran ble far til ei jente som heter Victoria. Foto: TV 2
BLE FAR: Andreas Gran ble far til ei jente som heter Victoria. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Andreas Gran (26) fant kjærligheten på «Jakten på Kjærligheten» i 2008 med bonden Silje Stensland (30). Senere kom nyheten om at frieren brøt med Silje og ble sammen med Ingrid Aasberg (26) som jaktet på kjærligheten i forrige sesong.

- Jeg er jo veldig forelsket i denne flotte jenta, og har det veldig bra med henne, fortalte Andreas om Ingrid i fjor sommer.

Kort tid etter avslørte Se og Hør at TV-frieren ventet barn med trebarnsmoren Linn Iren Granvang (22) fra Tønsberg. Sist fredag fødte hun ei jente på 3310 gram og 49 cm.

- Fødselen var over på under to timer, og både barnet og jeg har det bra. Vi storkoser oss sammen! Jenta skal hete Victoria, røper Tønsberg-jenta til Se og Hør.

Da nyheten om graviditeten ble kjent, innrømmet Andreas at han ble veldig satt ut og mottok nyheten med blandede følelser. 

- Vi traff hverandre ute på byen i Tønsberg. Hun er jo ei søt jente, og vi fikk en god tone den kvelden. Det ene ledet til det andre, innrømmer Andreas.

Den 22 år gamle trebarnsmoren avslører at hun har lite kontakt med Andreas og at hun er kjæreste med en fra samme bygd.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Venter barn med 22-åring