«Jakten»-frier ble mamma som 17-åring

- Det var rart å bli mamma i så ung alder, men jeg vokste utrolig mye på det, sier Sara Mari Gaup.

<strong>IKKE PLANLAGT:</strong> - Det gikk greit å bli mamma så tidlig, ettersom jeg har en utrolig snill mor og stefar. De stilte opp, slik at jeg fikk fullført videregående skole, sier «Jakten»-frier Sara Mari Gaup. Foto: TV 2
IKKE PLANLAGT: - Det gikk greit å bli mamma så tidlig, ettersom jeg har en utrolig snill mor og stefar. De stilte opp, slik at jeg fikk fullført videregående skole, sier «Jakten»-frier Sara Mari Gaup. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» var Sara Mari Gaup (30) en av dem som kjemper om bonden Roar Husetufts (31) hjerte. Mandag ble det imidlertid klart at Roar valgte Eirin Lohne (21) igjen til slutt.

Sara har langt fra vært singel hele livet, noe hennes to barn også er et tydelig bevis på. «Jakten»-frieren ble mamma for første gang da hun var 17 år, og har to sønner på henholdsvis 13 og 7 år.

- Nei, graviditeten var ikke planlagt. Men det gikk greit å bli mamma så tidlig, ettersom jeg har en utrolig snill mor og stefar. De stilte opp, slik at jeg fikk fullført videregående skole. Uten dem ville jeg ikke klart å fullføre skolen, forteller Sara Mari Gaup til Seher.no.

«Jakten»-frieren erkjenner at det å bli mamma så tidlig, førte til enorme omveltninger i livet.

- Det var rart å bli mamma i så ung alder, men jeg vokste utrolig mye på det og er bare glad for at jeg fikk barn på det tidspunktet - selv om jeg gikk glipp av ungdomstiden. Det har gitt meg så utrolig mye, sier Sara, som aldri vurderte tanken om ikke å bære barnet fram.

- Nei, det var ingen tvil! Har man det moro, så må man ta ansvaret. Det var aldri snakk om å ta abort eller noe, sier hun til Seher.no.

For syv år siden kom altså barn nummer to til verden for den blide TV-frieren, som nå har vært singel i om lag fem år. Barna har forskjellige fedre.

Før hun bestemte seg for å bli med i «Jakten på kjærligheten» tok Sara seg en alvorsprat med sin eldste sønn, der hun ville forhøre seg om hva han tenkte om at hun skulle jakte kjærligheten på TV.

- Denne praten hadde vi allerede før jeg dro på speed-daten. Han var positiv til at jeg skulle delta, men var ikke interessert i å være med på et eventuelt flyttelass, forteller «Jakten»-frieren, som synes TV 2-programmet etter hvert tæret på kreftene.
 
- Det var intenst og en veldig spesiell setting. Det var mange følelser i bildet, og jeg ble etter hvert utrolig sliten psykisk, sier hun til Seher.no.

Fra før av er det kjent at TV-bonden Roar Husetuft har datteren Mathilde (7).

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandag klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Barnet mitt klarer seg bra på egne bein  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer