«Jakten»-frier ble dumpet på sms

Eirin Lohne føler seg grundig lurt av TV-bonden. Selv slår han tilbake.

TØFF SLUTT: - Det går bra med meg, men jeg føler meg grundig lurt av Roar. Jeg føler meg lurt fordi han var så positiv under hele programmet og til alle medier, sier Eirin Lohne til Seher.no. Foto: TV 2
TØFF SLUTT: - Det går bra med meg, men jeg føler meg grundig lurt av Roar. Jeg føler meg lurt fordi han var så positiv under hele programmet og til alle medier, sier Eirin Lohne til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Årets «Jakten på kjærligheten» over for denne gang. Mandag denne uka fikk TV-seerne svaret på hvordan det hadde gått med høstens fire bønder og deres utvalgte friere.

Det var ikke spesielt lystig.

Bare én av dem hadde et aldri så lite håp om å finne seg kjæreste gjennom TV 2-serien. Det var  Roar Husetuft (31), som skulle bruke tid på å bli enda bedre kjent med sin utvalgte, Eirin Lohne (21). Fra før av var det kjent at Bente Fremo, Svein Bøylestad og Linda Bjørnes ikke fant kjærligheten i programmet.

«På en skala fra én til ti, hvor lyst har dere til at det skal klaffe?» spurte Marthe Sveberg Bjørstad Roar og Eirin i mandagens episode av TV 2-programmet. Ti, svarte Eirin, mens Roar på sin side svarte «seks eller sju».

- Jeg svarte ti, men det var fordi jeg ville bli bedre kjent og se hva tiden ville bringe oss. Jeg aner ikke hvorfor han sa seks-sju, han har jo vært så positiv hele tiden - så det er ikke lett å vite hva han tenker. Roar kuttet meg helt ut etter siste opptak, sa «Jakten»-fireren til Seher.no på mandag. 
 
Hun legger ikke skjul på at hun føler seg dårlig behandlet av Roar.

- Jeg sendte ham en melding der jeg spurte ham om jeg bare var luft. Etterpå dumpet han meg på sms. Det er en veldig teit måte å dumpe noen på synes jeg. Men det viser bare at han ikke er den rette for meg...

Husetuft på sin side er svært kritisk til hvordan hans utvalgte frier velger å fortelle historien om da de to valgte å gå hvert til sitt.

- Jeg og Eirin har aldri snakket på telefonen, og det er hun en sterk årsak til selv. Det har gått i meldinger hele tiden. Vi har heller aldri vært kjærester, så det stemmer ikke at jeg dumpet henne. Eirin ville ikke snakke om følelser, alt gikk liksom fint. Da blir det vanskelig. Hun bør snu seg rundt og se hva som har skjedd, mener Roar, som har én spesiell oppfording til sin frier.

- Vi var ikke kjærester. Det finnes to sider av en sak, og det at hun er sur har sine årsaker. Jeg har aldri dumpet henne, men jeg ga henne beskjed om at vi ikke kom til å bli kjærester og at jeg håpet at hun ville finne én i sitt nærområde, sier Roar.


- Kanskje er det greit at vi ikke ble kjærester, legger han til.

21 år gamle Eirin understreker at «Jakten» har vært en morsom opplevelse sett under ett. Men da med en nokså tung avslutning på det hele.

- Det går bra med meg, men jeg føler meg grundig lurt av Roar. Jeg føler meg lurt fordi han var så positiv under hele programmet og til alle medier. Etterpå blir jeg dumpet. Jeg føler meg lurt siden han sa at han ville bygge et forhold. Men jeg tar det ikke så tungt, det finnes mange andre gutter. Men jeg skal nok ikke inn i et forhold nå uansett, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Roar kuttet meg helt ut etter siste opptak

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer