Jakten-bøndene slår ring rundt Marthe

- Det er mye viktigere å være medmenneske enn programleder.

MARTHE FLANKERT AV BØNDENE: Fra venstre: Svein Bøylestad, Bente Fremo, Linda Bjørnes og Roar Husetuft. Foto: TV 2
MARTHE FLANKERT AV BØNDENE: Fra venstre: Svein Bøylestad, Bente Fremo, Linda Bjørnes og Roar Husetuft. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Marthe Sveberg Bjørstad (33) har måttet tåle kraftig og tildels ufin kritikk etter at hun tok over programlederrollen i «Jakten på kjærligheten» etter Katrine Moholt, som hadde ledet programmet i sju år.

Hetsen går på alt fra fra utseende til språkføring, og Sveberg Bjørstad har tidligere medgitt at den går inn på henne.

Nå slår de fire bøndene, Svein Bøylestad, Bente Fremo, Linda Bjørnes og Roar Husetuft, ring rundt programlederen sin.

- Hetsen er rett og slett forkastelig. Marthe er seg selv og bryr seg utrolig mye om dem rundt seg. Selv om det ikke er hennes jobb, er det hun som er mest flink av alle til å ta godt vare på oss som er med, sier Svein Bøylestad til Dagbladet.

Samtidig forteller Marthe hvordan hun selv ser på programlederrollen i «Jakten på kjærligheten».

- Det er på den måten at jeg ikke føler meg som en programleder. I denne rollen blir det å være programleder helt sekundært, fordi det er mye, mye viktigere for meg å være medmenneske. Så jeg har vel egentlig funnet ut at programlederen må legges litt til side, det viktigste er at bøndene og frierne får komme frem slik de vil, sier Marthe Sveberg Bjørstad til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her bryter TV 2 sin egen regel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer