«Jakten»-bøndene møter frierne for første gang

- Jeg har ikke sovet ett sekund i natt. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Mandag 24. august hadde årets sesong av «Jakten på kjærligheten»-premiere på TV 2, og denne uken får bøndene møte frierne sine for første gang.

De fire bøndene er svært spente før de skal på speed-date, og latteren sitter løst når programleder Katarina Flatland (26) lodder stemningen før friermøtet.

- Jeg har ikke sovet et sekund i natt, innrømmer Ruben Tunestveit Kengakaran (28) mens de andre bøndene bryter ut i latter.

Se video øverst i artikkelen!

Sammen med Else Marie Tveit Rødby (33), Ole Kasper Næss (42) og Kjartan Bergsvåg (36) håper Ruben på å finne den store kjærligheten i løpet av høsten.

SPENTE: I mandagens episode får Else Marie Tveit Rødby, Kjartan Bergsvåg, Ruben Tunestveit Kengakaran og Ole Kasper Næss møte frierne sine for første gang.  Foto: Espen Solli/ TV 2
SPENTE: I mandagens episode får Else Marie Tveit Rødby, Kjartan Bergsvåg, Ruben Tunestveit Kengakaran og Ole Kasper Næss møte frierne sine for første gang. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

De oppstemte bøndene er samlet på Hoel gård ved Mjøsa, og i mandagens episode ankommer frierne den idylliske gården ombord i den ærverdige hjuldamperen Skibladner.

- I dag så skjer det. Nå er både damene og gutta rett rundt hjørnet, erklærer Katarina Flatland begeistret overfor de nervøse bøndene.

Denne høsten blir krevende for programlederen og medisinstudenten, i og med at Katarina både er aktuell i «Jakten på kjærligheten» og som deltager i «Skal vi danse» på TV 2. Likevel går den profilerte 26-åringen inn i høstsemesteret med liv og lyst.

- Det blir hektisk, og det liker jeg, har Katarina Flatland tidligere sagt til Se og Hør.

På TV 2 klokken 20.00 kan du se hvordan det går når årets bønder og frierne deres møtes!

«MENTOR»: Programleder Katarina Flatland skal lose både bønder og friere igjennom høstens sesong av «Jakten på kjærligheten». Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
«MENTOR»: Programleder Katarina Flatland skal lose både bønder og friere igjennom høstens sesong av «Jakten på kjærligheten». Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Her går det galt på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer