Jakten-bøndene er endelig klare

Men TV 2 holder kortene tett til brystet - foreløpig.

JAKTET KJÆRLIGHETEN: Clas Kvisler, Jan Erik Kjær, Calle Breen og Kristian Akervold var de fire som fikk jakte kjærligheten på TV i fjor. Nå får åtte nye sjansen. Foto: TV 2
JAKTET KJÆRLIGHETEN: Clas Kvisler, Jan Erik Kjær, Calle Breen og Kristian Akervold var de fire som fikk jakte kjærligheten på TV i fjor. Nå får åtte nye sjansen. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I fjor var det Kristian Akervold, Calle Breen, Clas Kvisler og Jan Erik Kjær som jaktet kjærligheten i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». I høst går kanalen igang med nok en runde av det populære programmet.

Nå er de åtte bøndene, som til slutt skal bli til fire som skal følges på skjermen, endelig klare. Det bekrefter også presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Katrine Wergeland, til Seher.no.

- Det stemmer. 2. august presenteres de på TV, dermed får vi en ny jakt etter sommeren, sier Wergeland.
 
Etter hva Seher.no kjenner til er presentasjonsvideoen allerede ferdiginnspilt på de forskjellige gårdene. Så da gjenstår det bare å se hvem de åtte bøndene er.
 
Fra TV 2-hold er man svært hemmelighetsfulle med å røpe for mye rundt sine kjærlighetssøkende denne høsten.

- Det jeg kan si er at vi har funnet åtte lovende bønder. Jeg sitter heller ikke på noe konkret antall søkere til denne sesongen, forteller Wergeland.

I fjor vekket det oppsikt da kanalen valgte å ha med en homofil bonde, Jan Erik Kjær. Om det samme skjer i år, det ønsker hun ikke å røpe helt ennå.

- Man får å se til presentasjonen 2. august, sier hun.

Clas Kvisler var den eneste av fjorårets bønder som fant den store kjærligheten direkte gjennom TV-programmet. Kvisler fridde og fikk ja - på TV - og lever lykkelig sammen med frieren Ann-Marie Berge. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Fant seg enda en ny kjæreste